KodeX22 3 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 1. Nick:KoDeX2. Imię:Konrad3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/KodeX/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam mam na imię Konrad mam 19 lat mieszkam w zachodniopomorskim niedaleko Szczecina moją pasją jest sport trenuje piłkę nożną i siatkówkę . Adminem chcę zostać dlatego że mogę pomóc ponieważ jestem doświadczonym graczem i adminem byłem adminem na 2 sieciach widzę czy ktoś gra na wspomagaczach a często widzę że adminów na serwie nie ma a wtedy gracze korzystają i łamią regulamin od razu zaznaczam ze nie jestem typem gracza spędzającego czas na forum ale w granicach rozsądku idzie to naprawić jeżeli uznacie że mogę pomóc to fajnie a jeżeli nie to rozumiem dzięki za rozpatrzenie Pozdrawiam .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Poniedziałek-Piątek 2-3 h week 3-5 Szczerze to ciężko powiedzieć zależy od obowiązków 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Poniedziałek-Piątek 17-20 week 10-12 , 18-21 zależy jak mam mecz12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat z przerwą 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Godzinki, wiek i staż masz, ale proszę cie popracuj nad składnią XD W amx też banów nie masz. Jeden mnie zastanawia na nick KoDeX aimbot. Możliwe że to zbieżność nicków więc TAK @Bashy Bana dostał na innym naszym serwerze a nie 45k. Dodatkowo ja nie mówię że to on Edytowane 10 Listopada 2014 przez Jaskier Iorweth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Godzinki, wiek i staż masz, ale proszę cie popracuj nad składnią XD W amx też banów nie masz. Jeden mnie zastanawia na nick KoDeX aimbot. Możliwe że to zbieżność nicków więc TAK Na serwie jest masa podszywek, zwłaszcza na graczy z topki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jestem na tak : + często go widzę + składka + mikro + amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veXuS 0 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Super Gościu 1. Połapane 2. Znajomość amx 3. Sprawdzony , polecony , polecany.. I nawet coś tam gra jak to na admina przystało Jak najbardziej Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Duża aktywność na serwie, trochę mniejsza na forum. Zna amx dobrze. Dziwi mnie tylko to że grasz 6 lat i nadal non steam. Cóż jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Na NIE. Jak można mieć w składzie admina bez steama? Poza tym konto na forum zrobione chyba tylko dla podania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Adminem chcę zostać dlatego że mogę pomóc ponieważ jestem doświadczonym graczem i adminem byłem adminem na 2 sieciach Proszę o tłumaczenie na język polski. Na tak, aktywność jest, składka itp. Jedynie te postu nabite na siłę do 10tki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja jestem na tak, ogarniasz, aktywność, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Również na Tak Składka Doświadczenie Wiek Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) widzę czy ktoś gra na wspomagaczach a często widzę że adminów na serwie nie ma a wtedy gracze korzystają i łamią regulamin od razu zaznaczam Jestem na tak +ogarnięty +Amx +mikro +składka Lecz nie zgadzam się z tym że adminów nie ma często na serwerze, bo np. ja jestem bardzo często Edytowane 11 Listopada 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jestem na tak: - wiek - doświadczenie - często na serwie - Amx - składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi