Porczop 257 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Redaktor ----------> Porczop Gość ----------> $ruBsoN. Witam wszystkich serdecznie w kąciku redaktorskim. Dziś gościmy redaktora naszego forum oraz byłego admina CoD MoD'a 45k LvL - $ruBsoN'a. Przedstaw nam się. Powiedz jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz.Witam. Mam na imię Kuba, 15 lat. Pochodzę z małego miasta - Biała Podlaska, nieopodal Lublina.Rozumiem. Może powiesz nam coś o swojej miejscowości? Są tam jakieś atrakcje? Jak spędzasz czas wolny?Biała Podlaska leży na terenach Lubelskich. Niewiele tu się dzieje. W wolnym czasie lubię wyjść z kumplami na miasto.Spoko. Uprawiasz może jakiś sport? Posiadasz jakąś pasję?Gram w piłkę nożną. Moją pasją jest po prostu sport. <3Aha. Grasz może w jakimś klubie, czy tak po prostu dla rozrywki? W klubie UKS Top54 grałem, lecz zrezygnowałem. Aktualnie gram dla rozrywki.Rozumiem. Zdradziłbyś mi jeszcze na jakiej grasz pozycji i możemy przejść do innych tematów. Napastnik <3Masz piętnaście lat więc chodzisz jeszcze do szkoły gimnazjalnej? Po za kończeniu gimnazjum gdzie się wybierasz? Do szkoły średniej, czy do technikum?Wybieram się do Technikum na Logistykę, zależy także od egzaminów.W takim razie życzę ci powodzenia na egzaminach Co powiesz na to, aby porozmawiać troszkę o sprawach sercowych? Jak ci się układa w życiu prywatnym? Masz dziewczynę?W życiu prywatnym układa mi się całkiem dobrze. Mam dziewczynę już 1.5 roku, ma na imię Natalia, jest w moim wieku, brązowe włosy i prześliczne oczy.Gratuluję Pogadajmy teraz o Countre-Strike 1.6. Co sądzisz o grze Countre-Strike 1.6? Jak wyglądały twoje początki? Counter-Strike 1.6 to fajna gra, lecz brutalna. Gram w cs:a od 11 roku życia. Kumpel dał mi jakąś grę na płycie, za 5 zł. Zainstalowałem i się zaczęło. Na początku lamiłem i szukałem dopalaczy typu WH. Grałem odpalony przez jakieś dwa miesiące i stwierdziłem, że nie nauczę się normalnie grać bez czitów.Rozumiem. Używałeś czitów tylko typu WH, czy jeszcze jakiś innych?Aim czasami, no i oczywiście musiałem zobaczyć co to Speed Hack xDOkej. Chyba każdy kiedyś się odpalał. Co sprawiło, że skończyłeś z czitami? Stwierdziłem, że bez czitów nie umiem grać, więc przestałem i zacząłem ćwiczyć swe umiejętności w grze.Jak trafiłeś na nasze forum Cs-Classic.pl? Grałeś najpierw na serwerze, czy może znalazłeś jako pierwsze nasze forum?Koleszka polecił mi serwer Cod Mod 45k, spodobał mi się, lecz grało dużo czitów, więc złożyłem podanie i poznałem miłych przyjaciół.Dlaczego zrezygnowałeś z admina na CoD MoD 45k? Co cię tak gryzło, aby zrezygnować?Zrezygnowałem, aby odpocząć od tej odpowiedzialności. Wszyscy się mnie czepiali, ale myślę, że spróbuję wrócić.W takim razie życzę Ci powodzenia. Może teraz podzielisz się z nami jakiej muzyki słuchasz? Jacy są twoi ulubieni wykonawcy oraz utwory?Najbardziej lubię Hip - Hop oraz Rap. Kali, Paluch, Ganja Mafia dla mnie najlepsi.Co sądzisz o innych gatunkach muzyki typu Disco Polo, Reggae itd.Sądzę, że wszystkie są fajne na swój sposób.No to może pogadamy sobie jeszcze o filmach. Jakie najbardziej lubisz gatunki? Jaki jest twój ulubiony film?Najbardziej lubię filmy wyścigowe, oraz komedie. Moimi ulubionymi filmami są wszystkie części "Szybcy i wściekli".Aha. Oglądasz może seriale? Masz czas na oglądanie TV?Wieczorami mam pełno czasu. Czasami oglądam tam "Świat według Kiepskich".Rozumiem. Przykro mi, ale już musimy skończyć nasz wywiad. Teraz masz chwilę dla siebie możesz kogoś pozdrowić. Do zobaczenia, trzymaj się!Na koniec chciałbym pozdrowić Paulinkę ( Pauulyn. ), Damiana ( PaPkU ), Karola ( -.- ), natalje, Hamesa, Jaskiera, Miszejle, Sutenerke. Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam i pozdrawiam - Srubson. Narazie. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Szkoda, że taki krótki wywiad.. Ofc like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mi się wywiadzik podoba Tylko szkoda, że krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Wywiad fajny ale jeszcze trochę popracuj Porczi. Za krótki mogłeś się jeszcze o dziewczynę dopytać XD Masz like i Dzięki za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) O mnie pało zapomniałaś ... Wywiad moim zdaniem kiepski. Dużo się nie dowiedziałem, pytania i odpowiedzi nie są zbyt rozwinięte. Nie potrzebne te słowa wstępu typu "aha" "rozumiem". Łap like. Reage Serio? :x Edytowane 10 Listopada 2014 przez Arioch :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 O mnie zapomniałeś, ekhm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Wywiad fajny, ale za krótki! Dzięki za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ciekawy wywiadzik. Dla mnie nie za krótki nie za długi , w sam raz Dziekuje za pozdrowienia Śrubka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Reage Błagam... dalej nie czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Good. Like. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Co za ludzie... Jeden błąd i hejtują jakby wszystko było źle :c Już poprawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jak mogłeś o mn zapomnieć? ;ccccccccccc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Przepraszam wszystkich o których zapomniałem !! ;CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Aha, w takim razie, rozumiem, okej, spoko moim skromnym, nie liczącym się zdaniem nie pasuje to troszkę do wywiadu ;dNie jest źle Popracuj trochę, pomyśl nad pytaniami i będzie dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 O mnie zapomniałeś no wiesz co :/ta zniewaga krwi wymaga hehehe (żartuję)Super wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Mieszkasz w miejscowości gdzie ja się uczę W klubie UKS Top54 grałem, lecz zrezygnowałem. Aktualnie gram dla rozrywki. w pierwszej klasie na praktyczkach na topie bramki robiłem xd Edytowane 12 Listopada 2014 przez KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wybierasz sie na logistyke? Przemysl to xd Dobry wywiad xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi