veXuS 0 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 1. Nick: GajosXpompa 2. Imię: Adam3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Bdb.10/105. Mikrofon(Tak/Nie)Yes6. Składka(Tak/Nie):Yes7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/GajosXpompa/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: 1.Ogarniam amx/gram dość częto/ 3-5h dziennie/ rozpoznaję odpalonych graczy (wiem w jakiś sposób ich ukarać za dane wykroczenia). / Gram w Cs'a 4 lata nie posiadam steama jeśli bd to aż tak^ konieczne kupie/ Jestem graczem z topki, admin który stawia poprzeczkę w grze myślę ,że się przyda Czekam na pozytywne wypowiedzi ze strony graczy ! Siema pozdrawiam 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niee10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4 h /7days^11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4lata + przerwy .13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak na 2 serwerowniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 A dzisiejszą akcje na serwerze jak możesz wyjaśnić? (eldorado) Zapraszam na forum do mojego podania, .. Wszystko by było dobrze, bo cie widać na serwie i miałeś szanse na admina gdyby nie to. Zapraszam za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts