Trevor 29 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Nick:TrevorPytanie:Czy jak pobrałem demko z HLTV to czy mogę wrzucić z demka powiedzmy jedną akcję czy muszę całość ?Inne:------ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 795 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Daj całe i je rozpisz, podaj czasy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor 29 Posted November 12, 2014 Author Share Posted November 12, 2014 @Morda wiem o tym Ale chodzi mi o to czy da się wyciąć np, tylko jedną akcję(np.dla pochwały) z HLTV czy trzeba dawać całe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 795 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Da się wyciąć wpisujesz record i powinno być Edited November 12, 2014 by ( ͡° ͜ʖ ͡°) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARDWELL 425 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Jezeli chcesz wyciac sobie jakas fajna akcje i wrzucic np na yt, to polecam np. frapsa. Edited November 12, 2014 by HARDWELL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 1.Odpalamy csa i w konsoli wpisujemy viewdemo nazwa_naszego_dema. 2.Czekamy aż załaduje się całe 3.Następnie wybieramy moment (lub jak chcemy cały film to od początku) 4.Otwieramy konsole i wpisujemy:startmovie nazwa_filmu 33 (to ilosć klatek lepiej tego nie zmieniać) 5.Gdy chcemy zakończyć film wpisujemy endmovie 6.Pobieramy program videomach link:http://www.cdrinfo.pl/download.php?f...2225&baza=soft 7.Odpalamy program a następnie wchodzimy w folder cstrike/cstrike_polish zaznaczamy i kopiujemy wszystkie zdjęcia z nagranego przez nas filmu (może być ich bardzo dużo) i kopiujemy w okno programu.Zdjęcia będą się nazywały tak nazwa_filmu01 nazwa_filmu02 itd.. 8.Pokaże nam się lista zdjęć po lewej jeśli nie chcemy jakichś ujęć usuwamy je trzymając ciągle shift 9.Klikamy ikonkę koło znaczka kosza w programie i otworzy nam się okienko 10.w output mode ustawiamy video only i zapisujemy plik do formatu wmv. 11.Wchodzimy w zakładkę Video i w resolution zaznaczamy Custom i klikamy final release ustawiamy 640x480 i klikamy ok następnie w frame rate zaznaczamy custom i wpisujemy 25 i wybieramy keep original numbers of frames i wciskamy start zacznie się konwertowanie po zakończeniu wciskamy close i cieszymy się z filmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 (edited) Ja proponuję jednak uruchomienie frapsa w czasie oglądania demka czy innego programu, który nagrywa Twój ekran z monitora. Rozwiązanie Siwego również jest dobre, jednakże zajmuje o wiele więcej czasu i z tego co pamiętam występują straty w jakości. Edited November 15, 2014 by S}{aDoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor 29 Posted November 15, 2014 Author Share Posted November 15, 2014 Ok dzięki za pomoc/do zamknięcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts