Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Siema Wszystkim:) Niestety ostatnio mam coraz wiecej obowiazkow i nie siedze na forum , tak czesto jak kiedys. Mam Global Modka , i nie lubie czegos zaniedbywac wiec wole sam odejsc. To samo bylo z FFA ... albo cos robic na maxa albo wcale. Gram teraz tylko w GO mixy , trwaja one okolo godzinki a na specta wejsc sie nie da wiec nie mam czasu na forum zagladac. Na forum zostaje ale wole byc uzytkownikiem. Poprostu wstyd mi jesli cos zaniedbuje. Dziekuje wszystkim i kazdemu z osobna za mile chwile. Poznalem tutaj mase swietnych osob i tutaj kazdemu z osobna chcialbym podziekowac Zabawa i praca przy tworzeniu FFA byla dla mnie swietnym doswiadczeniem. Mam nadzieje ze dalem sie poznac jako mily czlowiek,nie szukajacy konfliktow Szkoda mi tego ale nic nie poradze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Szkoda,ale tak to juz jest praca,obowiązki itd :/Mi tez było miło przebywac na FFA tak z fajnym opiekunem :)Powodzenia i nie zamykaj na mixach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Najważniejsze jest to że zostajesz z nami. Tyle ludzi odeszło że .. Co z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok, życzę powodzenia w pracy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi