Fudro17 3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Siema z tej strony Fudro. Na serwerze FFA grałem od ponad roku ,przegrałem na nim kilkaset godzin ,poznałem wielu fajnych ludzi (jeżeli można mówić o poznaniu kogoś poprzez grę). Na serwerze gra masa fajnych osób ,admini też dobrze wykonują swoją prace. No ale niestety niedawno zostałem zbanowany(pewnie słusznie choć nigdy nie grałem na czitach i ssy zawsze miałem czyste:)) więc jestem zmuszony skończyć grę na tej serwerowni. Jest mi trochę szkoda żegnać ten serwer no bo trochę czasu na nim przegrałem no ale cóż. Pozdrawiam graczy i życzę miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Również pozdrawiam, zajrzyj do nas kiedyś Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 http://forum.cs-classic.pl/forum/94-przywitaj-si%C4%99po%C5%BCegnaj-si%C4%99/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Czy sprawa z Damianem i PaPkiem nie została wyjaśniona? Szkoda stałego gracza. 3maj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 mase godzin razem na FFA przegraliśmy, no ale cóż... Trzymaj, powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 3-maj się, wpadaj czasem do nas. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Fudro nie jest wyjście gadałeś z Karolem ? napisz do niego może coś Ci uda bo szkoda Ciebie fajnie się z tobą grało nie odchodź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Damian nie dał tobie UB? czy jakos tak? no wez zostan...nie wierze ze stały gracz mogłby sie odpalic lub cos..Szkoda:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudro17 3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Miło widzieć takie pozytywne komentarze:). Damian zrobił co mógł zrobić za co jestem mu bardzo wdzięczny... Może się coś kiedyś zmieni na pewno jeszcze zobaczycie Fudra na FFA bo jeśli będę miał okazję zagrać na innym komputerze (u kuzyna przykładowo) to nie omieszkam wbić na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Fudro?;cc no niee ! z kim ja sie bede teraz dogadywac na serwerze;c masz wrocic czy Ci sie to podoba czy nie ! bedziemy czekac na Ciebie noo bynajmniej ja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Smiley*^ 12 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 no 3maj sie szkoda ;/ wpadaj czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie rozumeim . Nie dostales ss? Zegnaj milo sie z tb gralo i mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy / bl0cked Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Również pozdrawiam, zajrzyj do nas kiedyś Trzymaj się Posiadając aktywnego bana? Trzeba było wrzucić te screeny zrobione dnia 8.11. i grałbyś u Nas dalej Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi