Fudro17 3 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Siema z tej strony Fudro. Na serwerze FFA grałem od ponad roku ,przegrałem na nim kilkaset godzin ,poznałem wielu fajnych ludzi (jeżeli można mówić o poznaniu kogoś poprzez grę). Na serwerze gra masa fajnych osób ,admini też dobrze wykonują swoją prace. No ale niestety niedawno zostałem zbanowany(pewnie słusznie choć nigdy nie grałem na czitach i ssy zawsze miałem czyste:)) więc jestem zmuszony skończyć grę na tej serwerowni. Jest mi trochę szkoda żegnać ten serwer no bo trochę czasu na nim przegrałem no ale cóż. Pozdrawiam graczy i życzę miłej gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczna 100 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Również pozdrawiam, zajrzyj do nas kiedyś Trzymaj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 795 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 http://forum.cs-classic.pl/forum/94-przywitaj-si%C4%99po%C5%BCegnaj-si%C4%99/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Czy sprawa z Damianem i PaPkiem nie została wyjaśniona? Szkoda stałego gracza. 3maj się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiToL 580 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 mase godzin razem na FFA przegraliśmy, no ale cóż... Trzymaj, powodzonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoFmaN 32 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 3-maj się, wpadaj czasem do nas. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Fudro nie jest wyjście gadałeś z Karolem ? napisz do niego może coś Ci uda bo szkoda Ciebie fajnie się z tobą grało nie odchodź Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcio 167 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Damian nie dał tobie UB? czy jakos tak? no wez zostan...nie wierze ze stały gracz mogłby sie odpalic lub cos..Szkoda:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fudro17 3 Posted November 13, 2014 Author Share Posted November 13, 2014 Miło widzieć takie pozytywne komentarze:). Damian zrobił co mógł zrobić za co jestem mu bardzo wdzięczny... Może się coś kiedyś zmieni na pewno jeszcze zobaczycie Fudra na FFA bo jeśli będę miał okazję zagrać na innym komputerze (u kuzyna przykładowo) to nie omieszkam wbić na serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Fudro?;cc no niee ! z kim ja sie bede teraz dogadywac na serwerze;c masz wrocic czy Ci sie to podoba czy nie ! bedziemy czekac na Ciebie noo bynajmniej ja ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Smiley*^ 12 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 no 3maj sie szkoda ;/ wpadaj czasem Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0n3 29 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Nie rozumeim . Nie dostales ss? Zegnaj milo sie z tb gralo i mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy / bl0cked Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Również pozdrawiam, zajrzyj do nas kiedyś Trzymaj się Posiadając aktywnego bana? Trzeba było wrzucić te screeny zrobione dnia 8.11. i grałbyś u Nas dalej Żegnaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts