HoFmaN 32 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witajcie, wychodze z propozycja założenia nowego serwera 1.6 typu Only DD2-DM. Serwery tego typu sa oblężone przez takie osoby jak ja A tak na poważnie, w tej serwerowni sa już chyba wszystkie mody serwerów, ale brakuje tu jednego mojego ulubionego DD2-DM. Jestem w stanie zajmować się serwerem, wiec i chciałbym kandydować na Opiekuna tego serwera i jestem w stanie wspomagać serwer finansowo. Proszę wszystkich o wypowiadanie się co do tej propozycji. Pozdrawiam HoFmaN 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie wszystkie, brakuje jeszcze capture the flag 1.6 a bardzo chętnie pograłabym na owym modzie. Jednakże Twój jest równie ciekawy. Jestem za, zwłaszcza, że opiekun już by był 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 No DM bysie przydał do potrenowania skilla 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jeśli chodzi o DM jestem za, ale mam pytanie, czemu akurat DD2+DM, nie lepiej zrobić FFA+DM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 DM dobra opcja , aczkolwiek dodałbym do niego jakieś lvle, itp grałem kiedyś na jakimś dm, gdzie broń zmieniała się dopiero bo nabiciu pewnej ilości expa nie nie był to gungame , jakiś expmode coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Grywałem ostanimi czasami w wolnych chwilkach na tym modzie i moge powiedzieć że serwer jest dość dynamiczny. Szybka rozgrywka, doskonalenie umiejętności. A przydało by sie nam tutaj do rozgrzewania skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Panowie bez przesady, ileż można zakładac tematy związane z nowymi serwerami? http://forum.cs-classic.pl/topic/25324-za%C5%82%C3%B3%C5%BCmy-%C5%BCe-nowy-serwer-cs-16/ <-- była tam ankieta dotycząca nowego serwera i możliwe, że wkrótce będzie serwer ( możliwe ) jaki? W ankiecie jak dobrze pamiętam wygrał 4FUN. Pozdrawiam. Edytowane 13 Listopada 2014 przez -_- Oni tego nie widzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jestem za brakuje takiego moda a wiem że sporo osób lubi te mody jak się tym chcesz zająć to czemu nie NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Dobrze, że pamiętacie o serwerach, szkoda że nie o osobach, które je robią, bardzo szkoda. Czyli mam rozumieć, że według was mam tyle czasu by tworzyc kolejne serwery? Macie rację, nudzi mi się, cały dzień siedzę w domu, nic nie robię, patrzę się tylko i czekam na nowy serwer, by się czymś zająć. Dziękuję wam, czekałem na to ... Teraz już serio, była ankieta wcześniej, prawda? Prawda. Napisałem w niej jasno, że od września zapierdzielam równo, prawie sam (każdy wie czemu). Od września ciągle przy czymś muszę grzebać, przy czymś robić i szczerze mówiąc mam dość. Tak, mam dość. W październiku skończyłem 4k, dopiero po dwóch/trzech tygodniach zdecydowałem się na oddanie opiekuna, bo dopiero wtedy był on w miarę ogarnięty. Teraz musiałem się zająć 45k, też jeszcze nie został ogarnięty i pewnie jeszcze z tydzień/dwa przy nim posiedzę by poprawiać różne rzeczy. Po 45k muszę zająć się 350, którym też będę musiał się zajmować przez dłuższy czas. Potem Zombie mod, bo został on zaniedbany i trzeba wgrać jakieś poprawki i znowu minie mi kolejne dwa tygodnie. Następnie trzeba będzie znowu powrócić do ogarniania serwerów CS:GO, głównie DR, a potem nowym serwerem. Dopiero wtedy będę miał czas na serwer cs 1.6, o którym pisałem w temacie z ankietą modów. Dopiero wtedy JA będe mógł się tym zająć. Te wasze gadki, szmatki (przepraszam za wrzuceniem was wszystkich do jednego "kosza", ale w tym przypadku się to sprawdza) dla mnie są gówno warte. Wiele z was gada jak to ona nie pomoże, a jak przychodzi co do czego, mam spam w stylu "Nie potrafię zrobić tego, albo tamtego", choć są jeszcze lepsi użytkownicy, którzy nie raz pisali o tym, że mają pomysł na serwer i że go zasponsorują, ile oni w niego nie włożą i jak on nie będzie stal pełny, i co? Jak widać nie ma żadnych nowych serwerów, więc zakończyło sie na gadaniu. Nie wierzę w to, że stworzenie nowego serwera będzie wyglądać tak, że zajmie się nim jedna osoba, a ja będę się mógł opierdzielać, bo jest to niemożliwe przy takim doświadczeniu osób na forum. Wiele z was nie ma pojęcia o tworzeniu serwerów i potem wygląda to tak, że ja muszę wszystko dodawać. Przechodziłem to już kilkanaście, a może nawet kilkadziesiąt razy prowadząc tą sieć i nie zgodzę się na kolejne takie propozycje. Będę miał czas, to pojawi się nowy serwer, stworzony przeze mnie, z modem jaki ja chcę i z reklamą, którą mogę zaoferować. Stworzenie nowego serwera wraz z reklamą to koszt +300 zł, jak nie więcej. Tak to wygląda w 1.6 i nie opowiadajcie mi bajek w stylu "Ja ci go rozkręcę na 100%", bo wiem lepiej. Sam oferuję reklame serwerów cs i wiem jak wygląda ten rynek, stał się on teraz gównem, bez boost'a się nie wybijesz, a porządny boost to koszt nawet 500 zł miesięcznie. Edytowane 13 Listopada 2014 przez -_- To nie jest atak, po prostu mam czasami dość tłumaczenia w kółko tego samego. Postaw się w mojej sytuacji, a zobaczysz, że nie jest proste ogarnięcie takiej sieci. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Temat zamykam, bo uważam że nie ma sensu tworzyć serwer gdy ja nie będę miał na niego czas. Mam szkołę i nie jestem w stanie siedzieć od rano do wieczoru przy sieci (wystarczy że w weekend tyle siedzę).Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 13 Listopada 2014 przez -_- Chciałbym dodać, że te twoje serwer DD2+DM są postawione na prawie wszystkich boost'ach, więc nie ma się co dziwić, że stoją pełne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi