Rotmistrz 3 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick:Rotmistrz2. Imię:Tomasz3. Wiek**: 204. Poziom na Diablo**:największy 30 a tak kilka 20 itd.5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):106. Mikrofon(Tak/Nie):tak7. Składka(Tak/Nie)**:mogę zrobić reklamy jak to na wielu sieciach funkcjonuje8. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Rotmistrz/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam duże doświadczenie w csie.Posiadałem własną sieć nawet.Doskonale obsługuję amx.Sporo siedzę na serwerze i potrzeba admina.10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie pamiętam,nie zainstalowane,ale posiadam11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: kilka godzin jak narazie12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dużo teraz jestem głównie dni robocze ,popołudnie,wieczór13. Staż w grze Counter Strike 1.6:kilka dobrych lat 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Oczywiśćie Edytowane 15 Listopada 2014 przez Rotmistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Godzinki są , steam nie ma . Składką wnioskuje, że zamiast płacenia reklamy ?? Ale i tak jestem na tak. ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Bardzo dobry uptime, słaba aktywność na forum. Reklama zamiast składki (czemu nie, również głównie się z tym spotykałem), steamu brak ale to mały problem. Jeżeli AMX stoi na poziomie który podałeś to super. Ogólnie na tak, ALE popracuj nad aktywnością forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Widuje cie na serwerze i nie widzę by były z tobą problemy Masz spore doświadczenie i aktywność na serwerze Okres Próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ON!D4S 3 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Nie kojarzę tego gracza Widze godzinki sa ale martwi mnie aktywnosc na forum ! Lecz mysle ze mozna dac koledze okres próbny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 rotmistrza widzialem juz nawet sporo razy ale mala aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Od siebie dodam że chłopak jest komunikatywny , ja gram często i go widuję równie często więc ode mnie jak najbardziej na TAK, (też nie mam jakoś postów a do mnie się nikt o to nie czepiał) Edytowane 15 Listopada 2014 przez SaphiR;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Przyjęty na okres próbny. Pisz na PW Nick + hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi