4Evers 1 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Nick: >>JakSie3Macie<<Imię: Paweł Wiek: 15lat Znajomość Amx(średnie,dobre,bardzo dobre)ewentualnie (0/10): dobre Mikrofon (Tak/Nie): Oczywiście Składka(Tak/Nie): Tak Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/>>JakSie3Macie<</193.33.176.93:27015/ Opisz siebie oraz napisz czemu akurat ty masz zostać adminem**: Nazywam się Paweł mam 15lat mieszkam w Wejherowie gram w piłkę nożną i siatkówkę a czemu chcę zostać Adminem?Znam się na Amx i miałem już admina na wielu sieciach. Czy posiadasz STEAM?(jeśli tak podaj swój Steam_ID): Nie Ile czasy możesz poświęcić na serwerze?**: 4/5h W jakich godzinach grasz?(Dni robocze , weekend)**: Od poniedziałku do piątku od 7 do 15 z małą przerwą a w weekend od 7 do 17 z przerwą Staż w grze Counter Strike 1.6: 5lat Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Na nie ! Wbijasz na "AB" i nie wstawiasz SS. @4Evers Nie ośmieszaj się ! Wchodzisz na Aktywnym ! Proszę o odrzucenie tego bezsensownego podania. Edytowane 15 Listopada 2014 przez Srubson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4Evers 1 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A poco ty6 mnie banujesz człowieku ja nic nie mam ;P i tak mam windows7 więc nawet nie mogę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ab czyli perm się należ, a podanie Nie. Nawet powodów nie musze wypisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Jestem na Nie, Biegasz na Aktywnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi