4Evers 1 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Nick: >>JakSie3Macie<<Imię: Paweł Wiek: 15lat Znajomość Amx(średnie,dobre,bardzo dobre)ewentualnie (0/10): dobre Mikrofon (Tak/Nie): Oczywiście Składka(Tak/Nie): Tak Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/>>JakSie3Macie<</193.33.176.93:27015/ Opisz siebie oraz napisz czemu akurat ty masz zostać adminem**: Nazywam się Paweł mam 15lat mieszkam w Wejherowie gram w piłkę nożną i siatkówkę a czemu chcę zostać Adminem?Znam się na Amx i miałem już admina na wielu sieciach. Czy posiadasz STEAM?(jeśli tak podaj swój Steam_ID): Nie Ile czasy możesz poświęcić na serwerze?**: 4/5h W jakich godzinach grasz?(Dni robocze , weekend)**: Od poniedziałku do piątku od 7 do 15 z małą przerwą a w weekend od 7 do 17 z przerwą Staż w grze Counter Strike 1.6: 5lat Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Tak byłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srubson 50 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 (edited) Na nie ! Wbijasz na "AB" i nie wstawiasz SS. @4Evers Nie ośmieszaj się ! Wchodzisz na Aktywnym ! Proszę o odrzucenie tego bezsensownego podania. Edited November 15, 2014 by Srubson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4Evers 1 Posted November 15, 2014 Author Share Posted November 15, 2014 A poco ty6 mnie banujesz człowieku ja nic nie mam ;P i tak mam windows7 więc nawet nie mogę ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaskier 443 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Ab czyli perm się należ, a podanie Nie. Nawet powodów nie musze wypisywać Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeloneK ;) 197 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Jestem na Nie, Biegasz na Aktywnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts