mr.Burger 82 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 *Nick: mr.Burger *Link do SSów: ssy.rar *Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 58 minut i 42 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : mr.Burger[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na forum '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2420621 ' *Serwer: #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] *Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=102092 Wiem, że nie potrzebnie to piszę ale ten ban to jest bez sensu -.- Na 2 czy tam 3 ss'ach mam włączoną konsolę na reszcie nic nie widać i jeszcze ten czas bana 24h mi się wydaje, że jak się daje bana żeby ktoś wstawił ss'y to chyba na zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Kolego , właśnie o to chodzi , że jak ci zrobiłem SS:y , nie zbanowało Cie ... ;x @mr.Burger Mogę sprawdzić każdego... Edytowane 15 Listopada 2014 przez Srubson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) To, że nie umiesz dawać banów to moja wina -.- I jaki był by sens latanie z WH, a grania kosą???? Wystarczy pomyśleć i samo przyjdzie do głowy, że nie mam WH... Edytowane 15 Listopada 2014 przez mr.Burger 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi