mr.Burger 82 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 *Nick: mr.Burger *Link do SSów: ssy.rar *Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 58 minut i 42 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : mr.Burger[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na forum '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2420621 ' *Serwer: #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] *Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=102092 Wiem, że nie potrzebnie to piszę ale ten ban to jest bez sensu -.- Na 2 czy tam 3 ss'ach mam włączoną konsolę na reszcie nic nie widać i jeszcze ten czas bana 24h mi się wydaje, że jak się daje bana żeby ktoś wstawił ss'y to chyba na zawsze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srubson 50 Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 (edited) Kolego , właśnie o to chodzi , że jak ci zrobiłem SS:y , nie zbanowało Cie ... ;x @mr.Burger Mogę sprawdzić każdego... Edited November 15, 2014 by Srubson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.Burger 82 Posted November 15, 2014 Author Share Posted November 15, 2014 (edited) To, że nie umiesz dawać banów to moja wina -.- I jaki był by sens latanie z WH, a grania kosą???? Wystarczy pomyśleć i samo przyjdzie do głowy, że nie mam WH... Edited November 15, 2014 by mr.Burger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,957 Posted November 15, 2014 Root Share Posted November 15, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts