ahl 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Nick: ahlLink do SSów: nie bylo nie wiem za co ban wgl ????Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: ':*' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:34367400' Serwer: Only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=102110 Nie wiem za co ban bez sssow,wgl bez niczego prosze o ub Edytowane 15 Listopada 2014 przez ahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Admin banujący został już poinformowany o to, żeby wypowiedział się na ten temat. Czekamy na jego wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Nie dostaniesz UB. Ban ode mnie, latałeś na WH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi