ShaD 2 254 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam, ostatnio od wielu graczy zostałem poinformowany, że niektóre osoby używają gotowych skryptów do gry na serwerze. Informuję, że gotowe skrypty są surowo zabronione na serwerze i jeśli na demkach u danych graczy zauważę ich obecność zgodnie z ogólnym regulaminem serwerów CSC należy się ban permanentny. Nie mam zamiaru tolerować przez niektórych graczy różnego rodzaju oszustw, którzy nie znają regulaminu ogólnego i opierają się wyłącznie na regulaminie FFA. W najbliższym czasie postaram się zmodyfikować regulamin w taki sposób, by również w "Naszym" była o tym stosowna informacja. Paragrafy pochodzące z ogólnego regulaminu serwerów. 1.11 Zakaz używania skryptów 2.7 Skrypty - Perm Lista przykładowych skryptów, które są surowo zabronione: 1. Anulowanie przeładowania.2. Szybkie nagrywanie dem (bind)3. Szybkie nagrywanie dem (skrypt)4. Zmiana koloru celownika przy strzale.5. Ciche nakładanie tłumika.6. Fast zoom jednym guzikiem (bind)7. Fast zoom jednym guzikiem (skrypt)8. Wait duck (4 ducki)9. Mikro bez trzymania guzika.10. Ciche rozbrajanie paki.11. Chodzenia na kucaka bez trzymania guzika.12. Chodzenie (ciche) bez trzymania.13. Russian walk (prawie)14. Automatyczny bunny hop.15. Kucanie przy strzale.16. Rapid Fire - innymi słowy 'sh' na pistoletach.17. Szybka zmiana awp po strzale.18. spam latarki (80mig/s)19. Glock z 4 strzałowcem.20. Szybki cios nożem.21. Obrót o 180(znaczek stopnia)22. Szybki rzut granatem. [flash/smoke/he]23. Zmiana: Prawa ręka - lewa ręka.24. Automatyczne rozbrajanie paki.25. Wyłączenie Chatu. 1. Bunny Hop2. Kucanie przy strzale3. Rapid Fire4. AWP Speed Shot5. Awp / Shoot / Knife / Awp6. Flashlight7. 4 strzałowy glock8. Ciche strzelanie9. Ciche strzelanie + Rapid Fire10. AWP Shot Jeżeli ktokolwiek; Administrator serwera, gracz używa jakiegokolwiek skryptu, proszę o jak najszybsze jego usunięcie, gdyż w innym przypadku będę zmuszony osobiście oglądać demka z przeszłości i zbanować niektórych graczy. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) 15. Kucanie przy strzale. 17. Szybka zmiana awp po strzale. Nie mogę kucać gdy strzelam / 2x "q" po strzale z awp? @S}{aDoW aa, łapie ;> Edytowane 15 Listopada 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 15. Kucanie przy strzale. 17. Szybka zmiana awp po strzale. Nie mogę kucać gdy strzelam / 2x "q" po strzale z awp? Mowa tutaj o gotowych skryptach, które są włączane za pomocą innego klawisza. Nie o samodzielnym wykonywaniu danej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi