JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Nick : rtkData Zdarzenia : Dzisiaj (15 Listopad 2014)Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : prosiaczek.Opis Sytuacji : Wypowiedziałem się w podaniu na Gamera JakSie3Macie "Jestem na Nie. Brak Wymagań. Brak Aktywności" i dostałem za to warna "Spamowanie. Brak dwóch argumentów." trochę się zdziwiłem tym warnem, spytałem Siwego i Daniela(Morde) i jeszcze kilka osób to powiedzieli, że to są 2 argumenty, więc warn jest chyba niesłuszny xd ? Dowód : Podanie na Gamera JakSIe3Macie i u mnie w profilu warn. Edytowane 15 Listopada 2014 przez rtk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/26451-podanie-jaksie3macie/#entry159952 Za to dostałeś warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 No dobra ale w takiej sytuacji to i tak jest jednoznaczne. Widzisz sens podawania więcej argumentów ? Ktoś gra na AB i startuje na admina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 To czemu zamiast raportowania, piszesz post?Jeżeli ktoś gra na AB to na pewno nie zostanie przyjęty, a ty powinieneś zaraportować temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Skarga jest bez sensu. Ja tu nie mam z czego się tłumaczyc, warn jest dany słusznie. "Jestem na Nie, Biegasz na Aktywnym." To są dwa argumenty? Nie sądzę. Po za tym masz opcje "Raportuj" Pozdrawiam. Edytowane 15 Listopada 2014 przez prosiaczek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi