Fixer 7 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Fixer ---> Czewony NiezlyLOL. ---> Różowy Witam ciebie Paulino. Może masz ochotę na mały wywiadzik ? Czemu nie To zaczynamy. Wsadziłaś kiedyś palec w kontakt ? Nie hah Lubisz robić prace graficzne ? ;] Lubie , lubie. nie lubie tej minki Nie szkodzi . Wolisz słuchać klasyków wiedeńskich czy może chorału gregoriańskiego (albo to, albo tamto nie ma innego wyjścia)? hhaha pozdro .. dobra tego chorału Ilu miałaś chłopaków ;> ? A muszę mówić ;> tu nie ma w czym się chwalić ale więcej niż jeden Taka informacja nam wystarcza . Co wolisz placki czy gofry? ^^ Gofry z bitą śmietaną < 33 Jaki Masz Telefon ? Nokie C3 różoffą ;3 Fajny kolorek . Kiedy byłaś młodsza kim chciałaś zostać ? Piosenkarką haha Hehe i jak ? Teraz już nie chce nią być bo mam inne plany Ok dalej nie wnikam ;] Jakie masz podejście do sportu ? Preferujesz jakąś dziedzinę sportową ? Podejście do sportu mam leniwe bo mi sie zazwyczaj nic nie chce ale jak już to piłka nożna w nią mogę cały czas grać Dziewczyna, która gra w counter strike oraz zaczyna grać w LOLA, a do tego wszystkie lubi piłkę nożną Wyjdziesz za mnie ? Niestety nie już zajęta jestem ;P To szczęściarz, powodzenia wam życzę :] No dziękuje ^^ Czasami przeszła ci przez głowę myśl aby skończyć z counterem ? Ogólnie usunąć go z głowy jak z twardego dysku ? Taak , wiele razy ^^ ale ciężko się oderwać .. miałam przerwę z rok ale powróciłam .. nie gram już tak jak kiedyś od rana do wieczora a w szkole na lekcjach spalam , ale teraz gram mało , jak mi się nudzi czy coś ;P Prawidłowe myślenie Masz jakieś Hobby ? Grafika i także FC Barcelona , lubię sobie czytać o nich rożne rzeczy , oglądać mecze itp ^^ Nie przepadam za tym klubem ale każdy ma swoje zdanie Dowiedziałem się, że w tym roku piszesz maturę. Boisz się trochę ? Już zaczęłaś się przygotowywać czy jeszcze nie ? Trochę się boje .. a przygotowania dopiero zamierzam zacząć , ale mam strasznego lenia .. ale muszę się wziasc w garść na razie mam w pon jeszcze próbna z niemca a we wtorek z bio wiec od środy coś ogarnę ważne ze praca na polski napisana , wystarczy się nauczyć Z ekipą cs-classic życzymy ci jak najlepiej Jak już skończysz szkołę, napiszesz maturę to planujesz iść gdzieś na studia ? Profil itd itp czy po prostu będzie to czysty spontan ? Zamierzam iść na studia detektywistyczne Wow ciężki a zarazem bardzo opłacalny zawód. Mam nadzieję, że ci się uda :] Ja tez mam taką nadzieje Wypytuje cię o różne rzeczy, a zapomniałem o najciekawszej. Skąd wzięło się u ciebie zainteresowanie do rapu ? Tak po prostu , dobry bit , dobry przekaz ^^ Dziewczyna słuchają rapu to jest gratka dla wielu chłopaków No może i tak ale nie wszyscy słuchają rapu zależy od gustu Jak już wspomniałaś o gustach to słuchasz jakiegoś gatunku jeszcze czy ogólnie co wpadnie w ucho ? Pop , dupstep i takie tam Ciekawie ;] a np Rock ? co o tym myślisz ? Lubie^^ niektóre piosenki ja słucham na prawdę wszystkiego Ok to może teraz przejdziemy do pytań dotyczących cs-classic jak i ogólnie Cs-a ? Luzik arbuzik To może zaczniemy od tego jak rozpoczęłaś przygodą z Counter Strike ? Kolega mi powiedział o tej grze i pokazał i tak mi się spodobała Dużo osób sądzi, oczywiście nie jestem jednym z nich, że dziewczyny grające w cs-a to tzw "Brzydule" czy to prawda ? Po prostu wykształcił się taki stereotyp i najlepiej nie podążać nim tak samo jak blondynki są głupie .. jest dużo mądrych blondynek .. a ze tam parę się znajdzie głupich to nie znaczy ze wszystkie wiec myślę ze to złe zdanie Dobrze, że to powiedziałaś. Niektórzy muszą to zobaczyć okiem dziewczyny :] Zazwyczaj chłopcy żyją stereotypami i maja mało oleju w mózgu ale są wyjątki wiec się nie obrażać ziomki Nikt się nie będzie obrażał ;] Masz już 18 lat, wchodzisz w dorosłe, życie to teraz powiedz nam ile czasu grasz w counter strike, czy zamierzasz jeszcze grac oraz czy nie uważasz tego czasu za zmarnowanego ? Gram już pewnie ze 3 lata z przerwą .. nie nie uważam zęby to był zmarnowany czas , bo poznałam bardzo dużo ludzi , z którymi trochę się przeżyło , chodzi mi o granie , pisanie i takie tam , i tak tęskni się za tym .. pewnie i tak długo nie pogram .. matura się zbliża .. wiec trzeba się uczyć a to jest ważniejsze niż cs.. i studia , praca itp to już ciężko będzie znaleźć czas na csa Kiedyś w końcu każdego to spotka ;] Wiesz wieczne nooby mogą zostać i do setki będą skilla bić yhym ktoś na pewno mam nadzieję, że nie zmarnują sobie tym życia. cs-classic... może powiesz nam ile już jesteś na tej sieci ? Jestem od września a dokładniej od 30.09.2012 r i godziny 13:49 Jaka dokładna xd dosyć długo coś koło 3 miesięcy. No sporo ;P prawie od założenia forum ;P Nie dziwię się, że masz już GM Czy myślałaś kiedyś, że zasługujesz na awans na @ sieci ? Serio to niee nawet nie myślałam ze dostane moda Taki surprise Jak oceniasz swoją pracę na forum ? hmm .. nie lubię samo krytyki ;P .. bardziej to ze mnie spamerka jest ^^ , ale próbuje ogarniać to jakoś , zawsze pomogę czy coś na ile potrafię ^^ No i o to w tym wszystkim chodzi ;] Dobra jeszcze z 3 pytanka bo już chyba ich za dużo ? Pytaj ile chcesz ^^ puki nie zasnę Lubisz siedzieć po nocach ? ;> Lubiee zawsze są fajne rozmowy nocą i wg tylko zazwyczaj mi się spać chce wiec ledwo co ogarniam Nie jesteś sama heh to fajnie Myślałaś kiedyś, żeby odejść z classica ? Niee ^^ .. fajna siec jest i w miarę mili ludzie hah Ostatnio jakieś problemy są... Mam nadzieję, że sieci nie spotka to samo jak wiele innych . A nie wiem , nic chyba nie słyszałam .. ale raczej nie spotka nic damy rade Liczy się dobre podejście do sytuacji ;] Masz na forum jakiś szczególnych przyjaciół ? albo kogoś kogo nie trawisz ? Wszystkich darze sympatią i trawie No i dobrze ;] No to zbliżamy się do końca tej wspaniałej rozmowy . Zadam ci jeszcze 2 pytanka ok ? Spoko Dobrze się czujesz w swojej skórze, czy czasami pragniesz być zupełnie inną osobą .? Dużo osób ma takie problemy ... Mam czasami chwile słabości ale raczej nie przeszkadza mi to kim jestem ^^ No i zajebiście ! Bądź sobą i nie patrz na opinie innych ;] Heh no nie patrze ^^ próbuje No to teraz pytanie takie na koniec xd Co o mnie sądzisz ? (wielkie sry ale zadaje je każdemu po wywiadzie ;]) My brother haha lubię Cie , spoko ziomek , miły , sympatyczny , zabawny A dziękuje nawzajem ;] Heh Dobra to już by było na tyle. Dziękuje, za ten wspaniały a zarazem wyczerpujący wywiad mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję przeprowadzić go jeszcze raz. No to noo miło było a teraz idę w kimono haha ,.. paaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dav3 130 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Ciekawy, długi wywiad, miło się czyta :-) Piffko :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Wywiad boski , od poczatku do konca bardzo dobre pytania.Leci piwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 haha ; d no pięknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Wywiad bardzo fajny. Też mam nokie c3 ale nie różową ;)Piwko leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Nieźle prawie tak dobrze jak ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Fajny wywiad , długi i fajnie się czyta.To 3 lub 4 wywiad z Paulinką , jesteś sławna xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaQu 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 HAh fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Mi się podoba ;D Tylko czcionka za mała i ten czerwony razi lekko w oczy. Pytania fajne, na luzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Długi wywiad. Fajny Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondziorex2 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Fajny wywiad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 no spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts