m0n3 29 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Twój nick:bl0cked.Nick podejrzanego:Hardcore is over'IP podejrzanego:nie mam ale wy mozecie sami chyba to jakos zalatwic Data (dzień, gg:mm) zajścia:Twoje demo:http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1411171446-de_dust2-1416231960-1416232980.zip . tutaj macie cale demko . spalil sie wszedzie. pobierzcie wh lub jakos wlaczcie esp to zobaczycie jak wychodzi z celownikiem na typa . ja pobralem wh bo nwm jak esp wlaczyc i se chcecie to mi mozecie robic te ssy . ja to gowno pobralem tylko po to zeby udupic naszego oporowego otwieracza na ffa i zamykacza na mixach.. nie chce skonczyc jak ty hardcorku ;33Rodzaj czita:wh Nazwa mapki:de_dust2Czasy podejrzanych akcji: Pierwsza akcja!.. (2 runda) kupuje deagle wybiega z respa (patrzy sie na brame na chuj?) wbiega do dolnego a tutaj jeszcze popatrzy na sciane zobaczyc ilu wybiegnie a biegnie po schodach w 1:32 i idealnie celowniczek na typka.. . w 1:55 zaczal skanowac bardzo ladnie ale gdy z prawej wybiegl taki relfeks to i ja chcialbym miec.w 2:50 rzuca flasha w swojego i enemy i patrzy przez schody co sie dzieje (celownik na enemy) wychodzi z celownikiem na enemy i se zabija (sluchawki tak wiem.. . ) w 3:18 tak ostroznie patrzy i boom akurat na typeczka a potem juz wj jak chce wychodzi.. 3:49 biegnie raszem na celowniku ma typka jak zwykle. 4:15 wczesniejsza akcje sami se ocencie na pewno wymagalo to umiejetnosci ale to jak ladowal bron za ciemnia i patrzyl sie na karton to ja nwm po co .. na co tam sie patrzyles? akcja z 4:15 to 1 afk a drugi stara sie cb zabic. oczywiscie on ucieka ty zmieniasz na deagle ale celownik ciagle na nim. DOBRY JESTES! 4:55 raszuje gala wychodzi z gali przed anarcie celownik ZNOWU NA TYPIE TO NIEPRAWDOPODOBNE! w 4:53 tak samo zrobiles raszujac ta gale tez celownik na typku. jestes niesamowity. 5:40 wbiega do dolnego typek siedzi za kartonami w gornym i dziwnie zduckowal zatrzymal sie i chyba stwierdzil ze jednak go nie widac . w 6:28 popatrzyl chwile na sciane typeczek mial awke to zrezygnowal..w 7minucie caly czas kampil na respie i sprawdzajac czy plecow nie robia wychodzil z awka a w 7minucie juz tylko popatrzyl sie przez sciane >.<. w 7:23 jego sojusznik ginie w trupie i on sb wciska "a" "d" "a" "d" i tak caly czas typeczek coraz blizej i nagle przestaje.. ale dopiero jak podszedl naprawde blisko ale nadal nie bylo go widac.. w 7:44 wyliczone do perfekcji.. przez sciane zoom i skad wiedzial ze akurat tam? jasne ze bylo go slychac ale on zooma dal przed nim i to jak dokladnie.. a skad wiedzial ze nie patrzy sie w jego strone? zazwyczaj on przeciez jest taki ostrozny.. w 7:58 akcja z deaglem wachal sie jak nwm co.. skad kurde wiedzial ze sa i na lewo i na prawo? + gdy byla rowno 7:58 nie bylo typa widac a on strzelal tam z deagle.. 8:11 troszke zbyt wczesnie z awki strzelales.. 8:36 skacze do piasku i od razu wie ze na lewo przy scianie ktos jest.. w 9:44 patrzy na ta sciane i zauwaza ze rashuje dolnego wiec widac co robi.. a potem patrzy przez sciane i wie ze typ raszuje gornego i typ cofa to i on nabiera odwagi..w 10:00 wychodzi znowu z celownikiem na typa.w 10:05 patrzy sie przez ten karton i stara sie stanac z nim twarz w twarz . typ biegnie w prawo to i on.. 10:55 ladnie zauwazyl gale.. a tak to sie kurde wgl nie rozglada za kampami 11:43 skad wiedzial ze anarchia? 11:50 skad wiedzial ze dolem typek biegnie? dalej mi sie nie chce po prostu rozpisywac bo to sensu nie ma. spalil i na bla tez lecisz ziomeczku . sam ze mna zadarles. chcialem ci udowodnic tylko skrypty no ale wh tez nie pogardze IP /Nazwa serwera:31.186.82.184:27691 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 no on ma wh to widać było wiele razy pisac na u@ sie nie opacalo bo on na steamie gra i co mu zrobisz ale w końcu ktoś demko mu nakręcił a zresztą on sam sie kiedyś przyznał że ma czity więc nie ma co szukać na naszym serwerze dziękuję za ewentualnego bana dla niego Pozdrawiam Koala/SANEPID 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Jak najbardziej ma wh, możliwe i h1.Możesz wstawić też demko na BL lub AC Edytowane 17 Listopada 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi