ak^^IvaN:)__47 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam. Wczoraj wszedłem na name Soota by zobaczyć jak się gra ze wszystkimi odznakami chciałem zagrać 1 rundę i zagrałem chciałem wyjść i zmienić name ale nie zdążyłem i dostałem bana za podszywke. Prosze o ub bo mój brat nie może grac z powodu tego samego adresu ip mój brat to ak^^Mlody__47 nie daje mi żyć wiec proszę o ub z góry przepraszam wiem ze tak nie wolno ale zależy mi na tym bym mógł znów grac z wami może mnie tak nie zależy jak młodemu jeszcze raz przepraszam:D i dziękuje za UB mam nadzieje ze administracja zrozumie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Soot [AMXBans] Reason : ' Podszwyka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 178.252.57.143 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^IvaN:)__47 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 rozpatrzy to ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi