ak^^IvaN:)__47 0 Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Witam. Wczoraj wszedłem na name Soota by zobaczyć jak się gra ze wszystkimi odznakami chciałem zagrać 1 rundę i zagrałem chciałem wyjść i zmienić name ale nie zdążyłem i dostałem bana za podszywke. Prosze o ub bo mój brat nie może grac z powodu tego samego adresu ip mój brat to ak^^Mlody__47 nie daje mi żyć wiec proszę o ub z góry przepraszam wiem ze tak nie wolno ale zależy mi na tym bym mógł znów grac z wami może mnie tak nie zależy jak młodemu jeszcze raz przepraszam:D i dziękuje za UB mam nadzieje ze administracja zrozumie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Soot [AMXBans] Reason : ' Podszwyka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 178.252.57.143 ' [AMXBans] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak^^IvaN:)__47 0 Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 rozpatrzy to ktos?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts