JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick:EverLasT 2. Imię: Dawid 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie): Kupiłem premium.. Mogę zapłacić 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=EverLasT&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ gdy wchodzę na serwer zawsze wieczorem to jest wyzywanie stawianie min w przejsciu na drabinkach szybie kampienie miny... Lubie motoryzację idę w tym zakresie.. Miły spokojny i co więcej pisać graczy karać graczy nie stosujących się do regulaminu serwera gadanie przez mikrofon jak nie ma 16 lat lub po mutacji :DD chyba tyle 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Brak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/4h w dni robocze a w weekend więcej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w weekend mam dużo czasu wiedz gram w różnych godzinach. a w dni robocze to od 17 lub od 19 bo mam praktyki i chodzę na rózne godziny 12. Staż w grze counter strike 1.6 4/5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak i to wiele razy Jeśli wydarłem na kogoś mordę przez micro to się no obrażajcie bo ja tak mam od zawsze jak mi coś nie idzie Wiec przepraszam Siwy widzi szybko się uczę po co jest internet :DD Wiem nie przeszczegałem regulaminu pkt 13 ale dostałem zasłuzoną kare ale dostałem 2 bany na 1h i 30 min Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze jeśli mi ktoś nie wjedzie na ambicje to jestem spokojny Przynajmniej 10 sensownych postów na forum chyba tak Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) brak ostrzeżen Posiadanie mikrofonu jest maam Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) mogę zapłacić ale kupowałem premkę Edytowane 18 Listopada 2014 przez JacK SpaRRoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie mam zmiene ip Daje ci nie, ze względu twojego wcześniejszego zachowania, bany co dostawałeś to dostajesz nadal. Brak znajomości regulaminu serwera, pkt 13 jeżeli nie wiesz co to SID, to nie wiem jak tym adminem byłeś. Dodatek, Patrz co wygrzebałem http://forum.cs-classic.pl/topic/19851-podanie-sony-xperia-j-bo-ma%C5%82o-jest-odpowiednich-admin%C3%B3w/ Ja nie widzę Cie w roli admina, prosze porównać pkt 4# i 13# w obu podaniach. Edytowane 19 Listopada 2014 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Po 1, ortografia.... Pisze się "przestrzegałem". Po 2, to twoje darcie się na kogoś nie jest sporadyczne i tylko gdy "ktos wejdzie ci w drogę", lecz obrażasz graczy notorycznie i gdy tylko wchodzę na serwer odrazu skarży się na ciebie 5 osób... Upominam cie non stop, zdarzało się ze to nie wystarczyło i twoje obelgi kończyły się banem. Kultura, byleś adminem wiele razy( minimum 2 w takim wypadku ) i amx 6/10? No dobra... Nie zgłaszasz mi graczy na u@, tylko mówisz na mikro " X stawia miny w przejściu, co za ........ ( w miejsce kropek wstaw obelgę) ". Mikro niby masz, ale wg. mnie nadużywasz go . Duże nie . Edytowane 18 Listopada 2014 przez Shikkibane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 EverLast, zabieraj kolegów i wynoś się z serwera, 0 kultury i szacunku 2 osobie. Ktokolwiek zagra lepiej niż Ty, np. Jepetto, Ricooo itd.. od razu z niepotrzebnymi tekstami się rzucasz.Swoją drogą "Miły spokojny i co więcej pisać graczy karać graczy..." Nie bardzo to zrozumiałem. DOSTAJESZ WIELKIE NIE, na bank nie masz 17 lat, a jeżeli już się uprzesz, to nie zachowujesz się na 17, dałbym Ci MAX 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi