xRif3r 0 Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Witam jakiś pół roku temu dostałem bana za niby "aima" . Na początku lamiłem miałem staty 0:5 ale później strzeliłem ok. 3 hs pod rząd i zostałem zbanowany nick ShaQiri aha a w amx bans jest napisane że twoje ip nie jest zbanowane a wraz nie moge wbić prosze o ub mój nowy nick to:^.buhaHa_ha*** Wycinek z konsolki: Server # 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ShaQiri` [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1880324801 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.24.174.150 ' [AMXBans] ===================================== Nawet jak mi nie wierzycie to i tak takich rzeczy nie używam. MYŚLE ŻE DOSTANE UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts