TimoR 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nick TimoR Typ Bana SteamID Powód Bana Idz spac bo do szkoly nie wstaniesz. Wykonano 18.11.2014 - 00:04:45 Wygasa 19 11 2014 - 00:04:45 (1 Dzień 21 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez PaPkU Zbanowany na #8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.pl (de_dust2) Po co ten ban? Lubisz się podlizywać, że masz władzę? To że przedłużyłem dwie czy trzy rundy i zostałem sam to już jest powód, żeby kickować i banować? Czyli co następnym razem jak jestem sam vs 5 TT to mam wyjść szybciutko na środek i dać znać o tym żeby mnie zabili bo ty chcesz już rundke grać? Ciekawy admin, bardzo ciekawy, zamiast pozwalać grać to jeszcze bana wsunął z głupim powodem. A i wracając do powodu bana, to trochę z nim nie trafiłeś przyjacielu... Troche chamskie zachowanie jak na administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Powinieneś wiedzieć za co dostałeś bana. Jedno słowo, które też osądziło Twój wiek, stąd też taki powód. Zastanów się na następny raz zanim coś napiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi