Omega ss 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam serdecznie. Z dniem dzisiejszym chciałem zawitać forum na czas dłuższy. Lecz nie pamietałem hasła gdy otrzymałem login + hasło na email nie moge sie zalogować. Wciąż pisz że zła nazwa użytkownika lub hasło. Od razu pisze. Wszystko dobrze wpisuje Edytowane 18 Listopada 2014 przez Omega ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega ss 0 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jest ktoś kto pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Po 1 napisz po polsku swój post. Znaki interpunkcyjne, ortografia. Za nic nie mogę zrozumieć o co Ci chodzi. Po 2 rozumiem to tak, że nie możesz się zalogować na forum. Więc jakim cudem napisałeś te 2 posty? Jeżeli byś to napisał tak jak kolega na dole to by było jasne. Patrzcie co piszecie bo potem sie nie da zrozumieć. Edytowane 19 Listopada 2014 przez rewoX* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Tobie chodzi ze nie mozesz sie zalogować na poczte?ja tak to zrozumiałem.... Edytowane 19 Listopada 2014 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ja to zrozumiałem tak: - nie mógł zalogować się na forum, a więc próbował odzyskać hasło poprzez E-mail (reconvery password), później zaś otrzymał wiadomość z nowym hasłem, wpisał je i dalej nie mógł zalogować się na forum. Zapewne to konto jest na nowo utworzonym kontem po to aby powiadomić administrację o tym problemie, a więc nie rozumiem twojego pytania rewoX*. Co do tematu, to trzeba było pisać do Administratora czyli -_-, albo do Moderatorów forum np: prosiaczek. S}{adow itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega ss 0 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 górny człowiek wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 19 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czyli zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi