Omega ss 0 Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) Witam serdecznie. Z dniem dzisiejszym chciałem zawitać forum na czas dłuższy. Lecz nie pamietałem hasła gdy otrzymałem login + hasło na email nie moge sie zalogować. Wciąż pisz że zła nazwa użytkownika lub hasło. Od razu pisze. Wszystko dobrze wpisuje Edited November 18, 2014 by Omega ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega ss 0 Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Jest ktoś kto pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 (edited) Po 1 napisz po polsku swój post. Znaki interpunkcyjne, ortografia. Za nic nie mogę zrozumieć o co Ci chodzi. Po 2 rozumiem to tak, że nie możesz się zalogować na forum. Więc jakim cudem napisałeś te 2 posty? Jeżeli byś to napisał tak jak kolega na dole to by było jasne. Patrzcie co piszecie bo potem sie nie da zrozumieć. Edited November 19, 2014 by rewoX* Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcio 167 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 (edited) Tobie chodzi ze nie mozesz sie zalogować na poczte?ja tak to zrozumiałem.... Edited November 19, 2014 by Bez Spiny Luzno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 ja to zrozumiałem tak: - nie mógł zalogować się na forum, a więc próbował odzyskać hasło poprzez E-mail (reconvery password), później zaś otrzymał wiadomość z nowym hasłem, wpisał je i dalej nie mógł zalogować się na forum. Zapewne to konto jest na nowo utworzonym kontem po to aby powiadomić administrację o tym problemie, a więc nie rozumiem twojego pytania rewoX*. Co do tematu, to trzeba było pisać do Administratora czyli -_-, albo do Moderatorów forum np: prosiaczek. S}{adow itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega ss 0 Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 górny człowiek wyjaśnił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,957 Posted November 19, 2014 Root Share Posted November 19, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czyli zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts