Rzeźnik 3 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam. W środę 12 listopada pisałem skargę o bana, którego dostałem na zawsze, i właśnie Pan admin Miko napisał, że ban zostanie skrócony do tygodnia. Właśnie teraz mija tydzień od bana, wchodzę na serwer z nickiem Rzeznik i po 5 sekundach banuje mnie automatycznie Neobans. Nie wiem jak wygląda struktura tego "odbanowania" ale domagam się załatwienia tej sprawy. Pozdrawiam Rzeznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Kolego UB nie dostaniesz poniewaz wszedles 2x na aktywnym. Dziekuje. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzeźnik 3 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No brat się wbił na serwer 2 razy xD Litości Panie władzo ja chce grać !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jeszcze bezczelnie klamiesz? Byles to ty bo starales sie wymusic ub tym ze mi ublizales. Jestes kolego frajerem bez honoru a takich trzeba tepic. Temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzeźnik 3 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jestem królem świata. I am the king of the world. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzeźnik 3 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Tępić to trzeba dresów takich jak ty. Tępić wychowanych na ulicy, Policja powinna was zlikwidować z powierzchni Ziemi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Zamknijcie ten żałosny temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Neobans wywala ponieważ nie jestes odbanowany. Napisz prośbe i dostaniesz ub jezeli miales obiecane, że po tygodniu dostaniesz ub, proszę o link do tematu poprzedniego tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie mial obiecane to miko napisal propozycje skrócenia bana ktora nie zostala przyjęta. Wejdz w skargi i tam masz skarge na mnie ktora zostala wyjasniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Tępić to trzeba dresów takich jak ty. Tępić wychowanych na ulicy, Policja powinna was zlikwidować z powierzchni Ziemi. Dobra konfitura Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi