Skocz do zawartości

ja tak mg caly dzien

m0n3

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:bl0cked.

Nick admina:Anal

De_inferno

Dowody:hltv z tej godizny oraz wycinek z console

PTB: Round ended, checking teams.
PTB: Transfering Kinga to the Ts
(Terrorist) ELANA TORUN : downy ....

Server tried to send invalid command:"bind "INS" "KSGkey INS"
"
Server tried to send invalid command:"bind "HOME" "KSGkey HOME"
"
Server tried to send invalid command:"bind "PGUP" "KSGkey PGUP"
"
Server tried to send invalid command:"bind "PGDN" "KSGkey PGDN"
"
Server tried to send invalid command:"bind "END" "KSGkey END"
"
Server tried to send invalid command:"bind "DEL" "KSGkey DEL"
"
Server tried to send invalid command:"bind "F12" "KSGkey F12"
"
Server tried to send invalid command:"bind "F11" "KSGkey F11"
"
Server tried to send invalid command:"bind "F10" "KSGkey F10"
"
Server tried to send invalid command:"bind "F9" "KSGkey F9"
"
bl0cked. : STOMATOLOG TY *****************************************************

czika. : /rs

[VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vip
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
Info: Chcesz wiedziec kto jest przed Toba i za Toba w RANKU? wpisz /topme
Stomatolog : sory zawieszka

bl0cked. : ahahhahah

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
bl0cked. : przez cala mape

*** Jaraj topy nie Tykaj Helu. killed [sSG] vip.team [*Monst3r*] with a headshot from ak47 ***
Kosmitovsky'! killed Stomatolog with m4a1
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
bl0cked. : runde

*** bl0cked. killed Kosmitovsky'! with a headshot from ak47 ***
bl0cked. : biegales

*** Shana killed Wojtek-Pogromca with a headshot from m4a1 ***
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl
[AMXBans] Powod: 'obraza'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:48221999'
[AMXBans] Twoje IP: '91.146.194.19'
[AMXBans] ===============================================
Wojtek-Pogromca (RADIO): Fire in the hole!
Wladek(Pasza)RundaNasza killed Koala with ak47
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
bl0cked. : i zawieszony byles?

ELANA TORUN (RADIO): Fire in the hole!
~ Zabiles: Kosmitovsky'!
Kinga (RADIO): Fire in the hole!
magiczny matheoo killed Shana with ak47
Wladek(Pasza)RundaNasza killed GeRlO_wWa with ak47
Jesli na serwerze jest malo graczy (<=6), mozna zmienic mape na mniejsza wpisujac "mala mapa" - musi to zrobic wiekszosc graczy

Opis sytuacji:HAHAHAHAH. TYPEK BIEGA SB CALA RUNDE Z PAKA I NIE PLANTUJE (PRZEGRALISMY) i napisalem najpierw na sayu "ty *************************" a na mikro "co ty robisz dalnie plantuj ta pake" i nagle ban na 1h. typek jeszcze napisalem na sayteam "dalny" do nich i nie dostal bana . SHADOW PROSZE KUZWA BARDZO O TO DOWODY JAK ANAL TRAKTUJE MNIE A RESZTE GRACZY A PO 2. MIAL CHYBA STRACIC FLAGI DO 30.11 ? wiedzialem ze polecisz w wiesz co. nie musze chyba pisac ;)

HAHAHAHAH. TYPEK BIEGA SB CALA RUNDE Z PAKA I NIE PLANTUJE (PRZEGRALISMY) i napisalem najpierw na sayu "ty *************************" a na mikro "co ty robisz dalnie plantuj ta pake" 

Piszesz to co chcesz pisać. Za obrazę dostałeś słusznego bana. 

http://www11.zippyshare.com/v/42171492/file.html

Idź płacz dalej, ale gdzie indziej.

HAHAHAHAHHA. TAK NAPISALEM WLASNIE . tzn nie dokladnie nawet nwm ale wiem jak napisalem i jest to w console.. a na mikro wyzywalem wgl od dalnow i powiedzialem to.a patrz na to kolego .

gdzie ban dla kolegi nizej?

(Terrorist) ELANA TORUN : downy ....

HAHAHAHAHHA. TAK NAPISALEM WLASNIE . tzn nie dokladnie nawet nwm

"hahaha", zdecyduj się.

Bana otrzymałeś za stwierdzenie: "Co za przymuł". Gracz nie zaplantował paki, choć był przez ostatnie 20sekund w pobliżu małego bs'a, lecz zamiast zaplantować poszedł na Banana.

Przyznał się do swojego błędu, lecz Ty dalej drążyłeś temat.

Dlaczego Ty dostałeś bana? Ponieważ to właśnie Ty najwięcej piszesz i najbardziej się udzielasz. To już nie jest pierwsza sytuacja, kiedy krytykujesz lub śmiejesz się z innych graczy.

Czemu "Elana Torun" nie dostała kick'a lub bana? Bo było to tylko jedna uwaga, nie śmiała się z innych jak Ty.

Jak masz takie dobre poczucie humoru, idź do kabaretu.

Nikt nie powiedział, że życie jest sprawiedliwe.

Jeżeli sądzisz, że uda Ci się cokolwiek udowodnić tymi skargami.. troszkę się mylisz.. ponieważ im więcej demek oglądam, im więcej Twoich tekstów widzę, tym bardziej wiem że wszelkie bany są wobec Ciebie słuszne.

Posiadasz 22 bany, w tym 16 za samą kulturę. Jakiejkolwiek poprawy w twoim zachowaniu również nie zauważyłem - przypadek?

Na przyszłość skróć treść wiadomości albo chociaż zastosuj spoiler, by nie trzeba było przewijać całej strony.

Edytowane przez S}{aDoW
  • Like 2

Ten gracz powiedział to w liczbie mnogiej, natomiast Ty bezpośrednio do jednej osoby.

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować. 

Jak przedszkolu:

"Proszę Pani, proszę Pani od mnie uderzył" -> "Shadow, Shadow on mi dał słusznego bana"

HAHAHAHAHAHAH O JA PIERDOLE ! WYGRALES INTERNETY. PO PIERWSZE TA DZIEWCZYNA MA JAJA ( TO CHLOPAK) a po 2. on wyzywal jeszcze gorzej snapa dzisiaj i byles przy tym ;). ale tym ze ja wyzwalem jedna osobe a on pare to dobre. XDD bo ja wyzywalem jedna osobe to ban sluszny a typek wyzwal pare osob to za co ban? ;d ty mysl czasem tym lbem . (wiem ze slabo ci to wychodzi ale dasz rade wierze w cb). shadow looknij demko z mapy i zobacz ze ten typek od 1:30 byl na duzym a potem przez ta 1minute i 30sek nie zaplantowal paki. ;). bron swojego ziomka bron. 

Fajne jest to ze "zycie nie jest sprawiedliwe" pamietasz moja skarge na stuffa? co gadales ze dwie inne osoby zostaly poszkodowane. tak samo jest teraz. nie mowie ze ja jestem poszkodowany ale tamten typek ulgowo potraktowany . "ZAKAZ OBRAZANIA GRACZY NA SERWERZE" on obrazil i nawet upomnienia /kicka nie dostal wiec zdecyduj sie ;). to ze anal to twoj ziomek gowno mnie interesuje. jestes h@ i powinienes byc obiektywny. powiedz jeszcze czm anal flag nie stracil? podobno miales to zrobic. a no tak . to tlyko na pokaz ;)

Edytowane przez m0n3

HAHAHAHAHAHAH O JA PIERDOLE ! WYGRALES INTERNETY. PO PIERWSZE TA DZIEWCZYNA MA JAJA ( TO CHLOPAK) a po 2. on wyzywal jeszcze gorzej snapa dzisiaj i byles przy tym ;). ale tym ze ja wyzwalem jedna osobe a on pare to dobre. XDD bo ja wyzywalem jedna osobe to ban sluszny a typek wyzwal pare osob to za co ban? ;d ty mysl czasem tym lbem . (wiem ze slabo ci to wychodzi ale dasz rade wierze w cb). shadow looknij demko z mapy i zobacz ze ten typek od 1:30 byl na duzym a potem przez ta 1minute i 30sek nie zaplantowal paki. ;). bron swojego ziomka bron. 

Fajne jest to ze "zycie nie jest sprawiedliwe" pamietasz moja skarge na stuffa? co gadales ze dwie inne osoby zostaly poszkodowane. tak samo jest teraz. nie mowie ze ja jestem poszkodowany ale tamten typek ulgowo potraktowany . "ZAKAZ OBRAZANIA GRACZY NA SERWERZE" on obrazil i nawet upomnienia /kicka nie dostal wiec zdecyduj sie ;). to ze anal to twoj ziomek gowno mnie interesuje. jestes h@ i powinienes byc obiektywny. powiedz jeszcze czm anal flag nie stracil? podobno miales to zrobic. a no tak . to tlyko na pokaz ;)

1. Otrzymujesz warna za stosowanie wulgaryzmów.

2. Oglądałem demko, z dużego bs'a dwie osoby przeszły na mały, a Ty stałeś z AWP na respie Ct będąc TT. Następnie gracz z paką przeszedł przez matrixa i zamiast zaplantować poszedł na banana. To prawda, nie wykonał celów mapy, Kitol również informował o pace, jednakże on cały czas był na bananie. Nie otrzymał kick'a lub adma, ponieważ przyznał się do tego i nie było to celowe zachowanie. Nie jesteśmy aż tak restrykcyjni, dlatego runda ta poszła w niepamięć. Inną sprawą jest Twoje zachowanie; zacząłeś się z niego śmiać i krytykować. Jak widać niczego nie nauczyłeś się po ostatnim banie za kulturę/nick dlatego otrzymałeś go ponownie, na godzinę.

3. Mowa o tej skardze? Chcesz jeszcze raz poczytać swoją inteligentną rozmowę z graczem: Cisa^1337? Po raz kolejny pragniesz zaprezentować Nam swój jakże wysoki poziom i twierdzić, że jesteś jedynym poszkodowanym bez winy? Przeczytaj ponownie mój ostatni post w tamtym temacie, bo z tego co widzę więcej myślisz po swojemu i dopowiadasz, niż stwierdzasz fakty.

4. Jestem jak najbardziej obiektywny w stosunku do wszystkich graczy, jednakże wiem dlaczego otrzymałeś bana, wiem też jak ja postąpiłbym, gdybym był na miejscu Kitola. Nie rozumiem jednego, jakim cudem osoba, która w podaniu pisała że ma 16lat może zachowywać się jeszcze jak zwykły szczeniak, który bezmyślnie rzuca kurwami i do tego dostaje ataków szałów, podczas których obrażasz innych graczy (spoilery w poprzedniej skardze).

Kitol posiadał jeszcze flagę admina, ponieważ dopiero po zmianie mapy, po ponownym wczytaniu pliku users.ini flagi zostały mu zablokowane.

Jedyną rzeczą na pokaz są Twoje skargi, by udowodnić swoje chamstwo.

Wiesz co? Zachowujesz się jak kilkuletni gówniarz próbujący coś na siłę udowodnić.

Nie zachowujesz kompletnej kultury i na serwerze i na forum.

Wiesz co jest w tym co piszesz nie tak? Nie tak jest to, że co drugie słowo to kurwa itp.

Jak ktoś wyzywa kilka osób to też dostaje upomnienie/bana ( "ty mysl czasem tym lbem" )

Śmiesz obrażać KiToLa twierdząc : "ty mysl czasem tym lbem . (wiem ze slabo ci to wychodzi ale dasz rade wierze w cb)" ?? Uwierz mi, że bardzo dobrze mu to wychodzi, a Tobie chyba nie bo nie znasz a oceniasz.

" to ze anal to twoj ziomek gowno mnie interesuje. " - współpracujemy więc możemy być ziomkami prawda? O to chodzi byśmy się wzajemnie szanowali i lubili. Swoją drogą również radzę uważać na słowa bo to tylko pogarsza już Twoją i tak już marną sytuację.

"jestes h@ i powinienes byc obiektywny." - czego w tym momencie żądasz hmm? Chcesz kolejnego bana za kulturę? No problem.

O co tym razem chodzi co? Może KiToL ma być ukarany? Zachowanie jak z przedszkola ...

Nie okazujesz kultury na serwerze, nie ważne czy admin jest czy nie. Ode mnie tacy gracze będą otrzymywać bany o najwyższej karze.

Mi również się zdarzy przeklnąć przez micro ( Nigdy nikogo nie wyzywam ) ale to pod wpływem lekkich emocji towarzyszących grze. Przecież jesteśmy ludźmi i wszystko się zdarza ale jak ktoś za każdym zginięciem kurwi do wszystkich i wyzywa to coś jest nie tak nie?

Z takim zachowaniem nie licz na to, że kiedykolwiek na tym serwerze zostaniesz adminem. Tu świetnie się sprawdza powiedzenie : Jak im się pokażesz, takim Cię zapamiętają.

My, admini zapamiętaliśmy Cię jako gracza zachowującego się jak w przedszkolu, piszącego głupie skargi i przede wszystkim w żadnym stopniu nie zachowującym kultury na serwerze/forum. Szacunek wobec innych to podstawa. Skoro wymagasz go dla siebie to szanuj również innych i ich decyzji. Bo jak na razie jesteś wielce poszkodowany a wszyscy dookoła się nad Tobą znęcają ...

Podsumowując:

Skarga bezsensu.

Gracz powinien otrzymać karę za ten brak kultury.

@Down

No kto tak prosił hmm? 10 osób, które grają na serwerze z 2 tygodnie ... I którzy również nie są zbyt kulturalni.

I zapewne żadna z tych 10 osób się nie ujawni ... btw to nie jest ważne. Po co tacy admini, którzy by nad sobą nie panowali? Skoro tak namawiają to niech sami spróbują...

Edytowane przez rewoX*
  • Like 3

ja mam to gdzies. polowa serwa pyta adminow za co mi dajecie bany kicki a wy nie potraficie nawet odpowiedziec. ;)) bd zachowywal sie nadal w taki sposob i mam na to totalne wj . nie banujecie innych to i mnie nie powinniscie. dzisiaj przy analu profesor warrant i ek wyzywali sie od chujow , kurw , ze do buzi jeden i drugi ma brac a admini co? totalne wj. gdyby blocked cos do nich odezwal sie ban z miejsca.

Ja nie chcialem skladal podania ale wy jestescie tacy super admini ze gracze z serwera mnie prosza zebym napisal podanie . i to nie jeden dwoch tylko z 10 ;). potem napisalem ze nie bd pisal juz podania to pare osob ( z administracji) jakos chcialo zebym pisal:/ . koniec tematu z adminem bo mam na to wj totalne. wole pograc dla ranku juz szczerze mowiac niz pierdzielic sie z ta administracja.

Edytowane przez m0n3
  • Like 5

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Skończ łamać regulamin, a będziesz mieć mniej historii z Administracją :) Skarga odwołana.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności