`Tango. 5 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nick: Swax <3Link do SSów: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:12326651'Serwer: FFa+BF2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=103773 Tak się dzieje jak się NS'ą daje Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 24h na demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 To że ns to znaczy że gorszy? Rusz się i sam wstaw demko. http://257475.hltv2.pukawka.pl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dlaczego mam sam wstawiać demko ? Nie ja siebie zbanowałem .. Czekam na Demka + Rozpisane Demko przez Admina banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Link do demka: http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1411201400-de_dust2-1416488400-1416489960.zip Czasy podejrzanych akcji : ok. 22 min 40 sec gracz "Swax <3" kampi przez dobre 20-30 sekund na swoim respie Od ok. 23 min 14 sec gracz "Swax <3" zabija pierwszą osobę, którą było słychać na słuchawkach. Od 23.18 spogląda przez "skrzynki" na gracza z przeciwnej drużyny, który był na nożu, gdzie plusem jest, że był niewidzialny i próbuje go zabić, lecz się nie udało ponieważ gracz odparł atak. Akurat minusem jest tego, że nie mogłam zrobić ss'ów dlatego zostałam zmuszona rozpisać demko, które jest moim pierwszym. @ Do autora: Co do NS'ów nie posiadam Steam'a i uważam, że jest mi z tym dobrze, a to że ktoś inny go posiada wcale mi nie przeszkadza. Dla twojej wiadomości z łaski swojej przestań innych ludzi obrażać, bo tym sposobem również pokazujesz swoje niekulturalne zachowanie, które wynika z twojego poprzedniego bana za przeklinanie. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 ok. 22 min 40 sec gracz "Swax <3" kampi przez dobre 20-30 sekund na swoim respie - Przecież mogę kampić przed 20 Sekund na Respie Od ok. 23 min 14 sec gracz "Swax <3" zabija pierwszą osobę, którą było słychać na słuchawkach. - Było slyszeć na słuchawkach to dlaczego miałbym nei zabic? Od 23.18 spogląda przez "skrzynki" na gracza z przeciwnej drużyny, który był na nożu, gdzie plusem jest, że był niewidzialny i próbuje go zabić, lecz się nie udało ponieważ gracz odparł atak - Każdego gracza widać jak jest niewidzialny a do tego byłw takim miejscu gdzie łątwo jest go zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) ok. 22 min 40 sec gracz "Swax <3" kampi przez dobre 20-30 sekund na swoim respie - Przecież mogę kampić przed 20 Sekund na Respie Od ok. 23 min 14 sec gracz "Swax <3" zabija pierwszą osobę, którą było słychać na słuchawkach. - Było slyszeć na słuchawkach to dlaczego miałbym nei zabic? Od 23.18 spogląda przez "skrzynki" na gracza z przeciwnej drużyny, który był na nożu, gdzie plusem jest, że był niewidzialny i próbuje go zabić, lecz się nie udało ponieważ gracz odparł atak - Każdego gracza widać jak jest niewidzialny a do tego byłw takim miejscu gdzie łątwo jest go zauważyć Opisuję każdą sytuację, którą zrobiłeś w ciągu jednej minuty. Spójrz na to demko dokładnie, bo od tej tej 23 minuty i 15 sekund jesteś podejrzany. Dziwnym zbiegiem okoliczności jest to, że wiedziałeś w którym miejscu jest gracz z przeciwnej drużyny patrząc przez skrzynki. Edytowane 21 Listopada 2014 przez Shanell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Przypominam, proszę o analizę demka kogoś z SupportUB ponieważ ja ani poprzez cs'a ani program nie mogę demka odtworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi