HellScreen 0 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nick: HellScreen Link do SSów: Nie posiadam Wycinek z Konsoli: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : HellScreen ==== Admin : FX. rewoX [t] YOUR MAKER. ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 11/20/2014 - 15 : 39 : Serwer: #2[FFA][MAPCYCLE] Link do Bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=103793 Po raz kolejny podobna sytuacja tylko tym razem SS'y zostały zrobione, ale ja ich nie posiadam, nie wiem dla czego. Mam nadzieję na szybkie rozpatrzenie mego wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ssy zostały wykonane i szczerze? Mało mnie interesuje, że ich nie masz. A może masz tylko widać na nich wspomagacze co? http://forum.cs-classic.pl/topic/20417-co-zrobić-gdy-admin-zrobi-nam-ssy-a-my-ich-nie-mamy/#entry118841 --> jeżeli ten temat nie pomoże i dalej będziesz twierdził, że nie masz tych ssow to sprawa zakończy się bez ub. Ja się nie będę bawił w demka jak ssy zostały wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Zastosuj się do tego co napisał Rewox, masz 24h na wstawienie ss'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellScreen 0 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Zrobiłem wszystko co było tam opisane jednak SSów nadal nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 W takim razie bez ub. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Przykre, ale prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi