ParadiseInHell 0 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 1.Twój Nick: $ummer^ 2.Nick admina/gracza który zawinił: nie wiem ale to nie istotne, bydlo to bydlo.. 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 23:18 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'wypierdalaj z tego respa' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:922338290' [AMXBans] Your IP: '89.228.32.23' [AMXBans] ======================================== 6.Opis sytuacji: Doszedłem do team'u po rozpoczeciu rundy, kupilem deagla i to tyle.. mozna bylo upomniec na czacie, wyjasnil bym sytuacje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Poczekaj na admina banującego i opiekuna.Masz rację, admin nie powinien przeklinać i mam nadzieję, że się wytłumaczy z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Chłopie, kampisz na respie, choć piszę na Y@@ 15x że " z respa " a ty dalej siedzisz i czekasz az wyjdą z długiej, zabiłeś, jednego, drugiego i na sam koniec mnie, więc szybko chciałem się ciebie pozbyć, tak wiem kultura przede wszystkim ale emocje poniosły i za to przepraszam . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParadiseInHell 0 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 To byla moja pierwsza runda, zabilem jedna osobe... (wbilem w trakcie rundy), mialem sie przeteleportowc na bsa? czy jak... Mysle ze temat do zamkniecia... Milo przynajmniej ze sie przyznales... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Koniec z labami na serwerze. Dowiem się od kogoś lub będzie jakaś skarga na obojętnie którego admina, zawieszam funkcję do póki nie nauczy się kultury, nie pomoże, zabiorę całkowicie. Ostanie ostrzeżenie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi