HellScreen 0 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nie wiem czy jest to dobry temat na zadanie tego pytania, ale ostatnio zostałem zbanowany sprawa się niestety nie wyjaśniła http://forum.cs-classic.pl/topic/26650-hellscreen/ Aczkolwiek normalnie mogę wejść na serwer i grać, a na AMXBans pisze "Wszystko jest dobrze,nie jesteś zbanowany." Nie do końca rozumiem o co w tym chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Sprawa się wyjaśniła. Nie dostałeś UB. Grałeś dziś na aktywnym banie więc dostałeś perma. Nie masz co liczyć na UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,957 Posted November 22, 2014 Root Share Posted November 22, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts