Effcia 25 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Imie : Ewa Wiek : 15 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : niecałe 27 godzin. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady, Znajomość z większością użytkowników: Znam mniej więcej wszystkich. Dlaczego ja ? : Mam wystarczająco lat, aby podjąć się tego zadania. Lubię wszystkich na forum, myślę, że w większości z wzajemnością. . Ogarniam, jak pisać, nie popełniam błędów ortograficznych . Umiem się rozpisywać, gdy trzeba. Chcę pomagać, tak jak inni, serwerowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 jestem na tak , aktywna , mila , ogarnieta , nowy redaktor sie przyda bo tamci cos nie wywiazuja sie ze swoich zadan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jak najbardziej na TAK ;] ogar jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Oczywiście na Tak. Funkcję na serwerze potraktuje poważnie, rozkręci trochę ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wielkie tak , malo co wywiadow jest , mysle ze sie nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamGuru 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 na takj chociaż jej nie znam ale po przeczytaniu podania widzę że sie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 jestem na TAK nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jestem na tak. Wydaje się ogarnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molek455 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja na tak up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Również na tak. Widać, że dziewczyna ma chęci, a poza tym jest ogarnięta i kulturalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jak najbardziej na tak. Można z nią pogadać normalnie , wiek odpowiedni , interpunkcja , ortografia . Wszystko cacy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na takMila , wiek , ortografia , chętna do rozmów na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 OKDODANA :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi