rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick: rewoX 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 20 lat ;> 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=rewoX&Search=Search Zauważyłem, że GT stoi od kilku dni. Na nicku FX. rewoX [t] YOUR MAKER. Mam prawie 3x więcej fragów niż na nicku MEET rewoX, YOUR MAKER a godzin w GT prawie 3x mniej. Myślę, że godziny się zgadzają. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Łukasz, pochodzę i mieszkam w Warszawie. Jestem na drugim roku studiów ( ekonomia ). Zacząłem grać na bf2 i nawet mi się spodobało. Teraz jestem na serwerze dość często i myślę, że jestem rozpoznawalny przez graczy/adminów. Chciałbym zostać adminem z kilku powodów. W godzinach gdy gram nie zawsze jest admin a jak wiadomo czasami wejdzie jakiś gracz na wspomagaczach i tylko psuje grę. Jednakże jest też ważniejszy powód. Jak już gram na bf2 to z reguły otwieram, strzelam prawie same hs'y, skanuje ( słuchawki ). Gdy admin jest to panuje w miare dobra kultura. To co się dzieje gdy nie ma admina na serwerze to jest wręcz masakra. Graczom nie podoba się to, że gram lepiej i jestem wyzywany, nie potrafią się kompletnie zachować. Gdy coś takim osobom powiem przez micro to się trochę uspokajają ale w miejsce ich pojawiają się następni. Jest to bardzo nieprzyjemne oraz psuje to atmosferę na serwerze. Oprócz łapania cheaterow chciałbym przede wszystkim zapanować nad kulturą na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:39579213 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: W granicach 1h. Jednego dnia mogę być więcej, innego trochę mniej. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze : Rano mam studia wiec tylko po poludniu tak maksymalnie do 19-20 bo później mam pracę . W weekendy : W weekendy mam wolne więc śmiało mogę poświęcić czas serwerowi. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Trochę ponad 4 lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem, jestem na ffa CSC Od siebie dodam kilka rzeczy. Otóż przesunęły mi siebie godziny w pracy i na razie mam czas aby być adminem na 2 serwerach. FFA jest serwerem, na który poświęcam najwięcej czasu i na ffa będę częściej niż na bf2 jednakże będę starał się być jak najbardziej aktywny Pozdrawiam ~ rewoX @NiE RoB Mi SsOw prawdę mówiąc na FFA czy ODD2 też nie ma zbyt dużego poziomu. Żeby pograć na dość dobrym poziomie wystarczy pograć mixy/esle . Serwery publiczne traktuje bardziej jako rozluźnienie. Edytowane 23 Listopada 2014 przez rewoX* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jestem na tak, jest aktywny na serwie oraz ogarnia przyda się nowy admin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Jestem za:-ogarnięty -staż -steam -świetny gracz -widzą Cię na serwerze itd. nie ma co się rozpisywać duże tak Pozdrawiam, Gruby Ps: Z tą kulturą na serwerze masz dużo racji, widzę dużą ilość średnich graczy, którym po prostu puszczają nerwy grając z Tobą i piszą często wulgarnie, że masz WH. Sam kiedyś nie skojarzyłem i sprułem się do Ciebie, bo nie mogłem uwierzyć, że można grać aż tak dobrze, za to sory, gdyż naprawdę chamsko się zachowałem. Edytowane 23 Listopada 2014 przez Gruby z BRAZZERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jestem w 100-stu % na tak. Naprawdę ogarnięty, miły, można z nim normalnie popisać, kulturalny. Wiek, steam, micro, składka.... Jeżeli ogarniesz dwa serwy to fajnie by było Cię widzieć na BF2 jako admin . Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jestem na TAK!, RewoX to bardzo dobry gracz co mogę potwierdzić,ponieważ sam dostałem od niego kilka HS'ów których w życiu bym się nie spodziewał(Zrewanżuje się za to ),jest ogarnięty,nienadużywa mikro,bardzo fajnie można z nim pogadać a jeszcze bardziej pośmiać,Nie widzę go w roli gracza,widzę go w roli ADMINA!,należy mu się bardzo!. Mam nadzieję że zostaniesz adminem RewoX ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 rewoX* pałko dobrze sobie radzisz na ffa, masz steam, jesteś ogarnięty pytanie tylko czy uda ci się pogodzić te 2 serwy... Mimo tego jestem na tak, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Patrząc na powody, przez które chcesz być adminem na tym serwerze, jestem na TAK. To twoja sprawa, ale nie wiem czy będziesz w stanie pogodzić adminowanie na dwóch serwerach jednocześnie, jeżeli tak to jestem pełen uznania i nie mam nic przeciwko, aby tak było. Drugą sprawą, nieco abstrahując od tematu admina, jest to, że nie wiem czy ten serwer jest dla ciebie odpowiedni. Wiesz o co mi chodzi, BF2 nigdy nie osiągnie poziomu FFA czy Only DD2 i - jak dla mnie - grając tutaj nieco się marnujesz, bo nie masz zbyt wielu przeciwników. Ale co do podania, zdecydowanie jestem za przyznaniem ci funkcji admina ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Bardzo dobry admin Ogarniety Aktywny forumowicz Duze Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ode mnie masz też duże tak. Ogarniasz, jesteś już z nami kawał czasu, aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 ogarniety i aktywny wiec na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Oczywiście, że na TAK -Składka, -Amx, -Mikro, -Wiek, -Aktywność na forum i serwerze -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 jestem na tak, jest spoko gościu i idzie się z nim dogadać lecz mam pewne obawy co do pogodzenia dwóch serwerów no i co będzie jak Ci się godziny zmienią w pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 steam wiek doswiadzenie rozpoznawalnosc kulturka amx znany lubiany profesionalizm TAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Rewox to administrator FFA w związku z tym musi spełniać wymagania. Zna amx bardzo dobrze oraz rozpoznaje cheater'ów. Nie zauważyłem, by były z Rewoxem jakiekolwiek problemy. Jedyny mankament może być z obecnością na serwerze, jednakże jeśli postanowił złożyć podanie, oznacza to że ma na serwer czas i chciałby pomóc. Na Tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Myślę że będziesz dobrym adminem na bf2 ale zanim to nastąpi mam parę pytań do cb wiec napisze ci je na pw jutro albo w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi