JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 1.Twój Nick: EverLasT 2.Nick admina/gracza który zawinił: Shikibane 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 17:45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Grałem sobie i zabito mnie i obraziłem tam skipera i ban na 3 h to jest żałosne z jego strony a jak mu coś powiesz to ci pisze jedno słowo i ban do dupy z tym adminem http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 jeżeli nie masz dowodów po co piszesz skarge. Jeżeli obraziłeś gracza to masz bana, wg. regulaminu. I ty chcesz kolego na adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Tak jak siwy pałka napisał nie masz dowodów więc skarga do zamknięcia. Poza tym widzę że masz w swojej karierze już sporo banów za brak kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Kultura to kultura Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi