JacK SpaRRoW 10 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 1.Twój Nick: EverLasT 2.Nick admina/gracza który zawinił: Shikibane 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 17:45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Grałem sobie i zabito mnie i obraziłem tam skipera i ban na 3 h to jest żałosne z jego strony a jak mu coś powiesz to ci pisze jedno słowo i ban do dupy z tym adminem http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 jeżeli nie masz dowodów po co piszesz skarge. Jeżeli obraziłeś gracza to masz bana, wg. regulaminu. I ty chcesz kolego na adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Tak jak siwy pałka napisał nie masz dowodów więc skarga do zamknięcia. Poza tym widzę że masz w swojej karierze już sporo banów za brak kultury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,957 Posted November 23, 2014 Root Share Posted November 23, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Kultura to kultura Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts