JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 1.Twój Nick: EverLasT 2.Nick admina/gracza który zawinił: Shikibane 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 17:45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Grałem sobie i zabito mnie i obraziłem tam skipera i ban na 3 h to jest żałosne z jego strony a jak mu coś powiesz to ci pisze jedno słowo i ban do dupy z tym adminem http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 jeżeli nie masz dowodów po co piszesz skarge. Jeżeli obraziłeś gracza to masz bana, wg. regulaminu. I ty chcesz kolego na adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Tak jak siwy pałka napisał nie masz dowodów więc skarga do zamknięcia. Poza tym widzę że masz w swojej karierze już sporo banów za brak kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Kultura to kultura Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi