HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Rakiety maja juz normalny dmg, Myślę nad jakąś umiarkowaną klasą premium. Moze Terrorysta(Premium) Bronie:Ak47,deagle + 8 obrazen z Ak47 Zdrowie:10 Kondycja:-10 Inteligencja: 5 Posiada ubranie wroga W miare umiarkowana klasa nie jest jakoś mocno lepsza od reszty. A ta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie wiem czemu się nie dodało.Dodaj tą mapę : http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1253/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A ta ? Jest już klasa z ubraniem wroga jako premka, a terminator jest prawie identyczny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Proponuję usunąć misję Uratuj hosty 40 razy, bo ona nie ma sensu, jest niewykonalna i blokuje resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja do misji nie mam .sma, mogę je tylko wywalić na zawsze i wstawić coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To wywal te misje, bo jak gracz ma się zacinać przy 6 misji to nie ma sensu. Nie wiem czy będziesz robił swoje czy czymś je zastąpisz, to juz zostawiam tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No to mapa i misje(jakieś tam, stare, które były, tam kiedyś, gdzieś na serwerze) będą dodane jak wrócę i zrobię reset w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Można wiedzieć o której dokładniej na oko reset będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 na oko to chłop umarł w szpitalu -_-@ A myślałeś nad tym aby zrobić mały konkursik po resecie ? Coś takiego typu jak , gracze którzy będą w TOP3 dostaną jakieś tam skromne nagrody. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 albo konkurs kto długo gra na serwie np na gametracku wyznaczyć jakieś godziny i jak ktoś tyle godzin nabije to bd miał jakiegoś vipa albo premke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Też nad tym myślałem , ale niektórzy mogą nabijać godziny na specie a admini dosłownie cały czas nie siedzą więc niebd miał kto takich osób kicknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wytrzymałośc jest za duża, bijąc takiego Ivana jeśli ma 180wytrzymalosci leczy się mu hp bo biją mu ludzie po - .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 proponuje dodac do medyka bron m4 !! Albo zrobić jakąś klase z m4. ZWYKŁĄ , NIE PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To co, wystarczą te misje? Chciałbym już reset zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 tak wystarczą Karolku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 tak wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Tak już wszystko wystarczy czekamy na reset <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Misje są git. Myślę, że serwer gotowy na reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) U człowieka rozblysk nie działa oślepienie. A i skoro jest reset serwera to zresetuj i usuń te klany żebym miał po co wbijać lvl bo jak już mam klan to praktycznie nie ma po co lvl wbijać nie ma inspiracji Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Hydr0Ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Człowiek rozbłysk. 1-5 na oślepienie a jeszcze ani razu nie zdarzyło mi sie kogoś oslepić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Moim zdaniem klasa Terminator za dobra. Fakt jest to klasa premium ale m4,ak +8dmg(%int),chyba mniejszy rozrzut jeszcze-troszkę za dużo Proponuję zostawić m4,ak +8dmg ale bez %int,rozrzut normalny. Aha no i usuń klany. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez PLNY Lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tam nie ma % od inty Gdybym zabrał mu eliminator rozrzutu to byłby to zwykły strzelec. Klany usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 lekka przesada z tą klasą. Jak sie dorwie do niej ktoś ogarnięty to połowa serwera zaraz pewnie pojdzie :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Co tam jest za dobrego? AK + M4 z +8DMG i eliminator Osłabić eliminator i dodać mniejszy rozrzut czy osłabić DMG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jak już to dodać mniejszy rozrzut , klasa jest premium więc ma gorować nad zywkłymi ale nie tak że nie da się jej zabić , a ta taka własnie jest , według mnie nie ma co zmieniać ale jak aż tak nie dajecie sobie rady to max osłabić rozrzut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi