HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Rakiety maja juz normalny dmg, Myślę nad jakąś umiarkowaną klasą premium. Moze Terrorysta(Premium) Bronie:Ak47,deagle + 8 obrazen z Ak47 Zdrowie:10 Kondycja:-10 Inteligencja: 5 Posiada ubranie wroga W miare umiarkowana klasa nie jest jakoś mocno lepsza od reszty. A ta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie wiem czemu się nie dodało.Dodaj tą mapę : http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1253/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A ta ? Jest już klasa z ubraniem wroga jako premka, a terminator jest prawie identyczny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Proponuję usunąć misję Uratuj hosty 40 razy, bo ona nie ma sensu, jest niewykonalna i blokuje resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja do misji nie mam .sma, mogę je tylko wywalić na zawsze i wstawić coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To wywal te misje, bo jak gracz ma się zacinać przy 6 misji to nie ma sensu. Nie wiem czy będziesz robił swoje czy czymś je zastąpisz, to juz zostawiam tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No to mapa i misje(jakieś tam, stare, które były, tam kiedyś, gdzieś na serwerze) będą dodane jak wrócę i zrobię reset w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Można wiedzieć o której dokładniej na oko reset będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 na oko to chłop umarł w szpitalu -_-@ A myślałeś nad tym aby zrobić mały konkursik po resecie ? Coś takiego typu jak , gracze którzy będą w TOP3 dostaną jakieś tam skromne nagrody. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 albo konkurs kto długo gra na serwie np na gametracku wyznaczyć jakieś godziny i jak ktoś tyle godzin nabije to bd miał jakiegoś vipa albo premke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Też nad tym myślałem , ale niektórzy mogą nabijać godziny na specie a admini dosłownie cały czas nie siedzą więc niebd miał kto takich osób kicknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wytrzymałośc jest za duża, bijąc takiego Ivana jeśli ma 180wytrzymalosci leczy się mu hp bo biją mu ludzie po - .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 proponuje dodac do medyka bron m4 !! Albo zrobić jakąś klase z m4. ZWYKŁĄ , NIE PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To co, wystarczą te misje? Chciałbym już reset zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 tak wystarczą Karolku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 tak wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Tak już wszystko wystarczy czekamy na reset <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Misje są git. Myślę, że serwer gotowy na reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) U człowieka rozblysk nie działa oślepienie. A i skoro jest reset serwera to zresetuj i usuń te klany żebym miał po co wbijać lvl bo jak już mam klan to praktycznie nie ma po co lvl wbijać nie ma inspiracji Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Hydr0Ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Człowiek rozbłysk. 1-5 na oślepienie a jeszcze ani razu nie zdarzyło mi sie kogoś oslepić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Moim zdaniem klasa Terminator za dobra. Fakt jest to klasa premium ale m4,ak +8dmg(%int),chyba mniejszy rozrzut jeszcze-troszkę za dużo Proponuję zostawić m4,ak +8dmg ale bez %int,rozrzut normalny. Aha no i usuń klany. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez PLNY Lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tam nie ma % od inty Gdybym zabrał mu eliminator rozrzutu to byłby to zwykły strzelec. Klany usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 lekka przesada z tą klasą. Jak sie dorwie do niej ktoś ogarnięty to połowa serwera zaraz pewnie pojdzie :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Co tam jest za dobrego? AK + M4 z +8DMG i eliminator Osłabić eliminator i dodać mniejszy rozrzut czy osłabić DMG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jak już to dodać mniejszy rozrzut , klasa jest premium więc ma gorować nad zywkłymi ale nie tak że nie da się jej zabić , a ta taka własnie jest , według mnie nie ma co zmieniać ale jak aż tak nie dajecie sobie rady to max osłabić rozrzut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi