eMTeK 4 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Cześć - ja mam pytanie - otóż CS strasznie mi buguje i nie wiem co robic... Skutkiem tyb bugów są crashe gry, a więc - 1. Na lapku często mi buguje skiny - w sensie że miesza kilka rodziajów - np. na AK mam skin niebieskiej szczeliny/ siatki safari i czegoś tam jeszcze. Przez co często mnie wyrzuca w trakcie gry 2. Na PC skiny są ok - ale przy zmianach mapy zawiesza się na odliczaniu 5/4/3...... na 5 sekundach do rop\zpoczęcia i również crashuje gre..... Nie wiem jak to naprawić :/ próbowałem zmieniać opcje graficzne i reinstalować gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Może ponowne zainstalowanie systemu pomoże. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Irestaf/gimbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jezeli nie grafika, reset gry to tylko Format. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 wpisz sobie w google : Spójność plików w CS:GO. Takze widzialem wpisy ze byla aktualizacja na ktora bardzo zle reaguje antywirus i trzeba zrobic wyjatek. Poszukaj w google bo to pewnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi