eMTeK 4 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Cześć - ja mam pytanie - otóż CS strasznie mi buguje i nie wiem co robic... Skutkiem tyb bugów są crashe gry, a więc - 1. Na lapku często mi buguje skiny - w sensie że miesza kilka rodziajów - np. na AK mam skin niebieskiej szczeliny/ siatki safari i czegoś tam jeszcze. Przez co często mnie wyrzuca w trakcie gry 2. Na PC skiny są ok - ale przy zmianach mapy zawiesza się na odliczaniu 5/4/3...... na 5 sekundach do rop\zpoczęcia i również crashuje gre..... Nie wiem jak to naprawić :/ próbowałem zmieniać opcje graficzne i reinstalować gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irestaf/gimbus 63 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 (edited) Może ponowne zainstalowanie systemu pomoże. Edited November 24, 2014 by Irestaf/gimbus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Jezeli nie grafika, reset gry to tylko Format. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 wpisz sobie w google : Spójność plików w CS:GO. Takze widzialem wpisy ze byla aktualizacja na ktora bardzo zle reaguje antywirus i trzeba zrobic wyjatek. Poszukaj w google bo to pewnie to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts