eMTeK 4 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Cześć - ja mam pytanie - otóż CS strasznie mi buguje i nie wiem co robic... Skutkiem tyb bugów są crashe gry, a więc - 1. Na lapku często mi buguje skiny - w sensie że miesza kilka rodziajów - np. na AK mam skin niebieskiej szczeliny/ siatki safari i czegoś tam jeszcze. Przez co często mnie wyrzuca w trakcie gry 2. Na PC skiny są ok - ale przy zmianach mapy zawiesza się na odliczaniu 5/4/3...... na 5 sekundach do rop\zpoczęcia i również crashuje gre..... Nie wiem jak to naprawić :/ próbowałem zmieniać opcje graficzne i reinstalować gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Może ponowne zainstalowanie systemu pomoże. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Irestaf/gimbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jezeli nie grafika, reset gry to tylko Format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 wpisz sobie w google : Spójność plików w CS:GO. Takze widzialem wpisy ze byla aktualizacja na ktora bardzo zle reaguje antywirus i trzeba zrobic wyjatek. Poszukaj w google bo to pewnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi