ZOFIA KOPYTLANKA 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nick: F3R3N$Link do SSów: - Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'AB' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:59575217' [AMXBans] =============================================== Serwer: ODD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=105521 Czy admina za przeproszeniem pojebało? Wszedłem, zagrałem dwie rundy i nagle ban. Nigdy w życiu aima nie miałem! A admin nawet mnie nie sprawdził na spectie czy jak padł tylko grał. Podejrzewam, że gracz Amfetamina napisał, że mam aima, bo się śmiał jak dostałem tego bana. Admin powinien natychmiast stracić posadę za takie rzeczy! To nie dopuszczalne żeby banować Steama za aima bez ssów/dema i wcześniejszego obejrzenia! Czekam na unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 185.40.115.226 Twoje ip, proszę wpisać w amxbans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Koniec tematu. 11 aktywnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi