ArTuReK 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 http://speedy.sh/xabZF/cstrike-polish.rar[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl[AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na forum'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:20102813'[AMXBans] Twoje IP: '85.198.210.225'[AMXBans] ========================================nick: ArTuReKserwer: codmod 45k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 ArTuReK, ssy dobrze wstawione ale dostosuj do wzoru: Nick : Link do SSów : Wycinek z konsoli : Serwer : zxcv, Ty nie powinieneś się tu w ogóle wypowiadać. nie dostałeś ub bo czitowałeś i nie płacz już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcv 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 nie umiesz grać ,a nie czituje. To śmieszne jest ,że wszyscy co lepsi od adminów zaraz muszą mieć czity i oczywiście ban na zawsze chociaż ssy i demko jest czyściutkie, a po drugie nie ryzykowałbym steama dla jakiegoś gówna,a ty pewnie masz steama 2k13 ,jeżeli wgl masz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArTuReK 0 Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 ej musicie sie kłucic na moim poscie bo sie gubie czy gadasz do mnie czy do tego zxcv a i dostalem tego ub czy nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcv 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Blip ^, kurwa ja nie płaczę ,w dupie mam ten cały cs-classic, polecam każdemu cs-hejdz.pl porządne serwery !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArTuReK 0 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 ej no bez jaj dacie mi tego ub czy nie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mefisto^^ Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 napisz nowego posta ze wzorem w ciągu 24 godzin. jak przekroczysz 24 godzin to ub nie bd temat zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts