Jump to content

pytanie dot. forum

kacek20

Recommended Posts

Cs-Classic głównie opiera się na stronie FB, która prowadzona jest przez wyznaczone osoby.

Co do YT, Hajdzik (Admin FFA) posiada dość ciekawe filmiki, które można uznać za poradniki + reklamę.

Link do kanału Hajdzika.

@Down.

Nie widzę problemu, byś taki kanał stworzył i reklamował forum, aczkolwiek zależy co by się na nim znajdowało.

Edited by S}{aDoW
  • Like 3

a masz pomysł na takie filmy wrzucane co tydzień, to nie jakieś filmy gatunku "let`s play" tylko o forum i serwerach chyba że masz jakieś pomysły to słucham

Mam pomysł:

1 film można zrobić reklamujący sieć czyli z każdego serwera po jednym filmiku 5 min i kręcone z specta. A na początku i na końcu logo sieci.

reszta filmików to by były filmy z serwerów z co tydzień z innego i kręcone urywkami czyli np 10 s i następny filmik 20s coś takiego i kręcone z specta muzykę się pod to da.

To jest mój pomysł  

Edited by kacek20

Pomysł niby i dobry, ale wymagałoby to systematyczności i oczywiście schludności. Można by wtedy pomyśleć również o intro z CSC + ładnych akcjach. No cóż, powodzenia, aby się udało! :)

magiczna na csc są pewnie jacyś graficy więc nie będzie problemu a jak nie to samemu można zrobic grafike a intro to zrobie sam tlko materiały pozbieram i logo potrzebne będzie . :)

A klipy na tydzień to nie problem mam dużo czasu więc od niedziele do czwartku bym robił klipy a w piątek i sobotę bym faczył i dodawał na yt.

Edited by kacek20

Pomysl nie najgorszy. Jezeli chcesz to proboj jezli beda to dobre filmiki ja problemu nie widze ;)

Jezeli dogadasz sie z ktoryms z grafikow niech zrobi fajne napisy kazdego z serwerow.

Edited by maikeru

Dużo mówienia, a tak na prawdę jest to tylko pomysł..

Każdy ma zawsze wielkie plany, a ze zrealizowaniem ich bywa różnie.

Jeżeli chcesz nakręcać filmy, to je nagrywaj i wrzuć na kanał.

Ewentualną pomoc dostaniesz w konkretnej dziedzinie, a nie "- No planuję zrobić super kanał na YT z milionami subów"

Jesteś nowym użytkownikiem forum, dlatego nie traktuję Twojej propozycji zbyt poważnie.

Jeżeli grasz dobrze i faktycznie bywasz na wszystkich serwerach to zrób z nich materiały. Przecież wszelkie intra, loga robi się na końcu.

Dostarcz Nam swoją robotę, a reszta Ci pomoże.

• Root

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Zamykam

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy