kacek20 8 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Siema jestemm nowy i mam pytanie czy macie może kanał na youtube z filmikami z cs-classic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Cs-Classic głównie opiera się na stronie FB, która prowadzona jest przez wyznaczone osoby. Co do YT, Hajdzik (Admin FFA) posiada dość ciekawe filmiki, które można uznać za poradniki + reklamę. Link do kanału Hajdzika. @Down. Nie widzę problemu, byś taki kanał stworzył i reklamował forum, aczkolwiek zależy co by się na nim znajdowało. Edytowane 25 Listopada 2014 przez S}{aDoW 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek20 8 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A gdyby założyć kanał na którym np co tydzień film byłby wrzucany na yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 a masz pomysł na takie filmy wrzucane co tydzień, to nie jakieś filmy gatunku "let`s play" tylko o forum i serwerach chyba że masz jakieś pomysły to słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek20 8 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Mam pomysł: 1 film można zrobić reklamujący sieć czyli z każdego serwera po jednym filmiku 5 min i kręcone z specta. A na początku i na końcu logo sieci. reszta filmików to by były filmy z serwerów z co tydzień z innego i kręcone urywkami czyli np 10 s i następny filmik 20s coś takiego i kręcone z specta muzykę się pod to da. To jest mój pomysł Edytowane 25 Listopada 2014 przez kacek20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek20 8 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja bym mógł to robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Pomysł niby i dobry, ale wymagałoby to systematyczności i oczywiście schludności. Można by wtedy pomyśleć również o intro z CSC + ładnych akcjach. No cóż, powodzenia, aby się udało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek20 8 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) magiczna na csc są pewnie jacyś graficy więc nie będzie problemu a jak nie to samemu można zrobic grafike a intro to zrobie sam tlko materiały pozbieram i logo potrzebne będzie . A klipy na tydzień to nie problem mam dużo czasu więc od niedziele do czwartku bym robił klipy a w piątek i sobotę bym faczył i dodawał na yt. Edytowane 25 Listopada 2014 przez kacek20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 coś czuję że bd jak zwykle.. powstanie pomysł a i tak potem upadnie bo albo ktoś się nie zna albo się komuś nie chce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek20 8 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 blancik ja moge to robic tylko potrzebuje grafiki na intro i logo. Muszę porozmawiac z kims kto by załatwił grafikę i logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak chce to może spróbować według mnie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Pomysl nie najgorszy. Jezeli chcesz to proboj jezli beda to dobre filmiki ja problemu nie widze Jezeli dogadasz sie z ktoryms z grafikow niech zrobi fajne napisy kazdego z serwerow. Edytowane 25 Listopada 2014 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dużo mówienia, a tak na prawdę jest to tylko pomysł.. Każdy ma zawsze wielkie plany, a ze zrealizowaniem ich bywa różnie. Jeżeli chcesz nakręcać filmy, to je nagrywaj i wrzuć na kanał. Ewentualną pomoc dostaniesz w konkretnej dziedzinie, a nie "- No planuję zrobić super kanał na YT z milionami subów" Jesteś nowym użytkownikiem forum, dlatego nie traktuję Twojej propozycji zbyt poważnie. Jeżeli grasz dobrze i faktycznie bywasz na wszystkich serwerach to zrób z nich materiały. Przecież wszelkie intra, loga robi się na końcu. Dostarcz Nam swoją robotę, a reszta Ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi