Ketchup. 6 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Siemka Wczoraj zostałem zbanowany przez pomyłkę. Admin który dał mi bana to Santos [t]. Miałem zostać odbanowany ale to się nie wydarzyło . Proszę o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Link do bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam PaPku proszę o UB dla kolesia akurat coś sprawdzałem moja pomyłka nick - Ketchup ss są czyste Nick: KetchupSteamID: NeoBansSteamCommunity ID:Adres IP: UkrytyTyp Bana: NiedostępnyPowód Bana: Wrzuc screeny na forumWykonano: 2014-11-24Długość Bana: Na zawszeWygasa: Nie określonoZbanowny przez: santos (t)Zbanowany na: #8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.plWszystkie wygasłe bany: 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Czekam na ss'y, jeżeli ich nie wstawisz, UB nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi