malcio 167 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Nick:Bez Spny LuznoPowód rezygnacji:Brak chęci gry ile mozna grac w tą sama gre? znudziła mi sie ona całkiemCoś od siebie:Jak zauwazyliscie moja aktywnośc jest zerowa jak i na serwerze co i na Steamie,czasami będe wchodzic na serwer jak znajde czas i mi się zechce pozdrawiam wszystkich graczy FFA jestescie zajebista ekipa nigdy nie zapomne tych kawałow na TS co nie raz opowiadalismy sobie i roznych mixów Kitol,Shadow,James,Easyboy i wielu wielu innych o ktorych zapomnialem serdecznie pozdrawiam moze w przyszłosci zagramy w GO aa i jeszcze CAPPY bot elocha trzymajcie ten serwer niech długo jeszcze zaistnieje to FFA :)aa i zapomniałem o naszych pieknych kobitkach z forum Sutenerka,Paulyn,Miszejla,Shanell,tyle zapamietałem Jesteście ładne xD a i Natalja piszcząca kupiłas laptopa?:D:D Edytowane 25 Listopada 2014 przez Bez Spiny Luzno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Co ze mną? Jak mogłeś zapomnieć??? Cóż ile nas zostało? Z 6? .... Źle się dzieje ... Trzymaj się, mam nadzieje, że jeszcze popykamy kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Źle się czujesz? Mordo jaja sobie robisz? .. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 a co z Twoją obietnicą że mnie poskładasz jak wrócisz? ehh no Twoja decyzja ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Mn. to już nie pozdrowił ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 I tak wrócisz ale dziękuje za pozdrowienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Spinka, no chyba nie? JAK MOZESZ MNIE ZOSTAWIC?????????!!!!!!!! Nadal wybieram model xD Jeszcze zachce Ci sie grac i wrocisz, przepowiadam Ci to xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Spina przemyśl to bo jak nie to....................................... wiesz co................... nie no dlaczego Wojtek ;c dlaczego ;c ;c; c;c;c;c;;c;c;c;c;c;c;c;cc;c;c; ;c; 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Cóż.. to Twoja decyzja.. szkoda że nie próbowałeś zrobić sobie lekkiej przerwy od cs'a 1.6. Ranga odebrana. Wpadaj czasem :: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi