Sypek 5 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nick: Filipek <33Powód: Ponieważ zacząłem kursy zawodowe i nie mam po prostu czasu wchodzić już od tego poniedziałkuCzas nieobecności: do 20 grudnia.Coś od siebie: Jak pewnie już zauważyliście od początku tygodnia miałem zerową aktywność na serwerze, dlatego piszę o nieobecności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Powodzenia i czekamy na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Miłych kursów! Admin zawieszony ze względu na długą nieobecność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Powodzenia wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 27 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi