`Tango. 5 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nick: Swax <3Link do SSów: ----Wycinek z konsoli(bez IP)*: Brak Serwer: BF2 + FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=106223 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Proszę sprawdzić demo z HLTV de_dust2 2014-11-26 22:26 2014-11-26 22:36 http://257475.hltv2.pukawka.pl/ Ladnie widać jak celownik idzie na wroga w czasie 4.15-4.21 sami zobaczcie sobie. Nie ja banowałem, ale demo dodam. Edytowane 26 Listopada 2014 przez Wozik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) nie działa mi to demko. Edytowane 26 Listopada 2014 przez PaPkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) 4.15-4.16 ?;o - Dla mnie czysto. Co tam dziwinego zrobiłem ? Że słychać wszystko co się dzieje ? Ja chłopie jak ide na Gale słysze co sięna Anarchii dzieje :/ Steel Series Siberia V2 + Karta Dźwiękowa :/ Lecz zostawiam to dla UBTeam. @kubaaa, rozpisz to troszkę. Bo nie wiem na co patrzeć ;/ Na tym twoim 1 Dziwna Akcja na Gali Gdy gościu wychodził, ten Na MeX_Pl ale to wszystko jest słychać chłopy, jak szedł ze Srodka a wtedy jeszcze lazłem na B przez Domek A i w dodatku Info od Team'u. A tak to nic tu nie widze ;/ @Dobra, daj jeszcze to Demko na BL, zobaczymy co tam napiszą Możesz spokojnie dawać. Nie mam nic do ukrycia ;/ Edytowane 26 Listopada 2014 przez `Tango. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) jest jeszcze jedno demko http://www.speedyshare.com/bqKBE/Swax.zip zrobione przeze mnie, ponieważ tak postanowiliśmy zrobić z Adminami Na serwie było nas wtedy 5 Adminów i jakoś żaden nie powiedział że czysty jesteś, no kolego weź nie tłumacz się już tymi słuchawkami tak. Tak owszem rozumiem, że są dobre słuchawki a nawet bardzo dobre i tak samo karty dźwiękowe ale bez przesady A po za tym taka sama akcja była z Shanell, która mówiła to samo co ja i Wozik teraz. @ nie ma sensu rozpisywać bo widać co i jak robisz, i to jest bez sensu rozdrabnianie czegoś... jest dowód, jest i już @@ no bronić się musisz i ja to rozumiem ale to demko nie przedstawia całej mapki mirage jak grałeś... Edytowane 27 Listopada 2014 przez kubaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Gram zwykle. Mi nie szkodzi ESL zagrać. Tam samo będę grał Kolegi można sięzapytać. A na ESL nei zagrasz z Czitami bo tam odpalasz przez całkiem inny program Który sprawdza pliki cs Czekam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Refresh widze. UbTeam Interesuje się Forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Nic tutaj nie widać, dobry sprzęt robi swoje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi