KiToL 580 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Nick: Chce Zwiedzac Anal <3 Wiek: 18 latekStaż gry Counter-Strike: Ponad 6 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : NieIle czasu poświęcasz forum?: Dziennie 1-4hCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Tak, AimBot, Leis, WallHack, No smoke / No flash (jeszcze coś by się znalazło, już nie pamiętam - dawno to było) Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Raz warn i jakieś drobne banyDoświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety brak, ale przyjdzie z czasem. Potrafię rozpoznać cheata, zweryfikować demko. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Karol, pochodzę z małej miejscowości Terespol. Interesuje się sportem, mechaniką samochodową no i oczywiście kobietami Ostatnio odszedł Jelonek, a działu "AntiChat" dzisiaj nikt nie ruszył, więc może przydałaby się jeszcze jedna para rączek Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum+ Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +/- Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Edytowane 28 Listopada 2014 przez KiToL 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jestem na tak, Kitol ma doświadczenie co do skilla lub czita przez admina. Przyda się jeszczę jedna para rączek i z tym się zgodze, sam teraz troche się opiepszałem bo nie mialem czasu:D. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Już się bałem że jakaś rezygnacja ale jednak się myliłem XD. Jasne że tak nadaję się do tego świetnie zna się na czitach itp. Jak dla mnie dużo pomoże Unbanteam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 na tak. ogarnięty, spełnia wymagania, staż na cs classic, przyda sie jeszcze jedna taka osoba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Aktualnie potrzeba użytkowników w UbTeaM, którzy rzeczywiście się znają na cheaterach oraz sposobach graczy na oszukiwanie w trakcie rozgrywki. Kitol jest aktywny na forum jak i na steam, stąd myślę że będzie mógł pomóc innym w prośbach o UB. Na forum również ma długie doświadczenie, dlatego nie widzę żadnych minusów UB opanowane przez FFA Na Tak. Edytowane 28 Listopada 2014 przez S}{aDoW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wielkie tak, doświadczenie, staż na forum, wiek. Nie ma się do czego przyczepić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Również jestem na TAK widać, że ogarnięty chłopak i da radę. Sam byłem kiedyś w UB team ( nie tu ) i dać komuś ub nie jest filozofią gorzej jest ocenić czy ktoś jest czysty i czy coś nie było przerabiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tag tematu - [ubTeam]Nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi